ТОПСПОРТ и представят епизод №26 на предаването Топ прогнози. По

...
ТОПСПОРТ и представят епизод №26 на предаването Топ прогнози. По
Коментари Харесай

Александър Димитров в Топ прогнози: Към българите трябва да има същото търпение като към чужденците, разкарваха Антов като панаирджийска мечка

ТОПСПОРТ и показват епизод №26 на предаването " Топ прогнози " . По традиция първо при нас за изявление идва известно лице от българския футбол. След забавния ни диалог с него идва време и за същинската част - прогнозите за петте дербита през уикенда. Българското състезание се завръща и в нашата стратегия попаднаха два от основните мачове в кръга.

В " Топ прогнози " предоставяме коефициентите на нашия сътрудник -

Този петък при нас гостува селекционерът на младежкия народен тим Александър Димитров .

Пред водещия Виктор Вутов той приказва за новия си контракт, футболистите на които ще разчита в идния квалификационен цикъл, кои играчи са му създали положително усещане по време на зимната подготовка. Димитров даде мнението си за прехвърлянията на Валентин Антов в Болоня и Станислав Иванов в Чикаго Файър.
 Александър Димитров и Георги Славчев посетители в предаването
Александър Димитров и Георги Славчев посетители в предаването " Топ прогнози "

Гледайте предаването ни този петък

" Подновяването на контракта ми беше нещо закономерно, бяхме говорили от много време. Набор 2000 и 2001 година нямат огромен интернационален опит . Сега започваме да градим изцяло нов тим, без да са имали победи над огромни противници. Ще ни бъде мъчно, което отдалечава задачата за класиране на Европейско. Целта е да подготвим футболистите да бъдат подготвени за " А " националния отбо р ", стартира Димитров.

" Следим всички тимове от " А " и " Б " група. За страдание играчите родени 2000 и 2001 година не са доста, няма конкуренция . Част от тези футболисти ще влязат в първия тим. Валентин Антов към този момент е подготвен за там ".
 Снимка 518060
Източник:

" Ясно е, че би трябвало да моля за българското, с цел да имаме мощни национални тимове. Далеч съм от мисълта да жигосвам непознатото. Виждал съм по какъв начин в Белгия и Австрия стимулират клубовете, които залагат на лични фрагменти. Не може да задължиш тимовете, които гонят високи цели да играят единствено с българи. Моят зов е търпението, което шефовете имат към чужденците да бъде проявено и към българите ".

" Комуникацията с Ясен Петров върви съвършено. Смятам, че връзката сред мъже и младежи би трябвало да бъде къса ".

" Желая триумф на Антов и Станислав Иванов. Вальо би трябвало да прояви самообладание, с цел да се наложи . Той има качества, футболен разсъдък. Стаси е надалеч. Първенството на Съединени американски щати е мощно. Дано има самообладание това момче. Антов е подготвен за мъжкия народен тим. Това е ролята на младежите. Мнението ми е, че не трябваше да бъде разкарван като панаирджийска мечка, а да бъде оставен при нас ", сподели още Димитров.
 Георги Славчев в
Георги Славчев в " Топ прогнози ": Ако Левски разчита единствено на Сираков, няма да се получи! Политиката на Гриша Ганчев е най-правилна

Предложенията си за петте дербита от Европа даде сътрудника Димитър Андреев

" Има играчи, които като им се приключи името по медиите и създадат един-два хубави мача и заслужават похвали, се главозамайват. Приземявали сме и Здравко Димитров, и Стаси. Някои имат потребност и от повдигане. Станислав беше изпаднал в тежка обстановка, същото се отнася и за Калоян Кръстев ".

А какво е мнението на селекционера за това да бъдат викани играчи от чужбина с български корени, кои са най-хубавите футболисти в Европа, които е упражнявал, както, дали има кой да спре Лудогорец в Първа лига и какво е станало, когато президент се е опитал да му окаже въздействие, вижте в прикаченото видео.
 Снимка 518058
Източник:

Във втората част на " Топ прогнози " , в студиото си приветствахме Георги Славчев . Колегата от " Диема спорт " даде своите експертни прогнози за петте най-интересни срещи от България и Европа през този уикенд.

Ето дуелите, които попаднаха в програмата на " Топ прогнози " (Коефициентите са на нашия сътрудник ).
 Снимка 518067
Източник:

Припомняме, че предаването е на запис, а коефициентите са настоящи към 10 февруари (сряда). Дали и по какъв начин са се трансформирали, може да видите

Абонирайте се за канала на Topsport.bg в , където ще може да гледате новите епизоди на предаването " Топ Прогнози " , а също по този начин и още разнообразни видеа от света на спорта!
 Снимка 518066
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР