ТОПСПОРТ и представят епизод №21 на предаването Топ прогнози. Като

...
ТОПСПОРТ и представят епизод №21 на предаването Топ прогнози. Като
Коментари Харесай

Детелин Баялцалиев в Топ прогнози: Все по-неподготвени съдии се вкарват в елита, липсата на независимост е голям проблем

ТОПСПОРТ и показват епизод №21 на предаването " Топ прогнози ".

Като наши постоянни фенове, към този момент знаете добре, че гостите в студиото ни са двама. Първо при нас за изявление идва известно лице от българския футбол. След забавния ни диалог с него, настъпва време и за същинската част - прогнозите за петте дербита през уикенда.

В " Топ прогнози " предоставяме коефициентите на нашия сътрудник -
 Снимка 509090
Източник:

Този петък наш специфичен посетител е някогашният футболен съдия Детелин Баялцалиев .

Пред водещия Ивайло Димитров той показа своето мнение по отношение на проблемите на българското съдийство и методите, по които то може да бъде издигнато на едно надалеч по-позитивно равнище.

Като някогашен член на Съдийската комисия към БФС и съдийски наблюдаващ в " А " група, той не пропусна да проучва и част от най-фрапантните неточности на родните арбитри през отминаващия си есенен полусезон.
 Александър Линдарев в
Александър Линдарев в " Топ прогнози ": Черно море има шансове в Разград, не бих заложил на " единица " за Лудогорец

" Царско село и Левски няма да си вкарат доста голове "

" За страдание имаше много неточности през есенния полусезон, които предрешиха резултатите от някои дуели. Не съм последовател на тайните теории. Една от аргументите за грешките е методът на асортимент на съдиите през последните години. Влизат арбитри без задоволително опит, по неразбираеми критерии. Допускат неприемливи неточности.

Да сменяме шефовете на Съдийската комисия е най-лесното нещо. Не е това методът. Коце Стоичков не влиза в измами. Трябва да има повече потенциал в ръководството на съдийството. Виждам липса на авторитетни имена.
 Снимка 509081
Източник:

Един човек прави нарядите, което е неправилно. Новите съдии ме разочароват. Не може да вкараш арбитър в Първа лига и след това да му търсиш " леки " мачове. А те се провалят и там. Един не знае по какъв начин да се движи по терена, двама имат по най-малко 40 нарушавания отсъдени...

Съдийската комисия се сортира под напън, а съдиите следват това, което им се спуска като линия на държание " от горната страна ". Независимостта на съдийството е най-големият проблем ", съобщи той.
 Марк-Емилио Папазов пред
Марк-Емилио Папазов пред " Топ прогнози ": Не скърбя, че смених Левски с ЦСКА, головете против " сините " са най-сладки

Нападателят на ЦСКА бе посетител в предаването ни

А облагодетелствани ли са дадени клубове от съдийска поддръжка, кои са тримата най-хубави арбитри у нас и приема ли въвеждането на ВАР в България, на тези и още въпроси отговори Детелин Баялцалиев в епизод №21 на предаването " Топ прогнози ".
 Никола Генов от Тръст
Никола Генов от Тръст " Синя България " за почитателите на ЦСКА: Може да имат вяра и в това, че Бил Гейтс ни чипира посредством 5G

" На този стадий съм сдържан черноглед за бъдещето на Левски "

Партньорите ни от имат специфична промоция във по отношение на историческия мач на Кубрат Пулев против Антъни Джошуа. Последните 50 консуматори на , които създадат залози от най-малко 20 лева за срещата " онлайн " (по време на мача) ще получат по 50 лева бонус средства за залагания, без значение от резултата от техния залог.
 Снимка 509079
Източник:

Преди дни, разгласи и специфична промоция за
залози за срещата преди нейното начало - до 50 лева бонус средства за залагания при губещ залог за победа на Кубрат.
 Ивайло Петров-Пифа в
Ивайло Петров-Пифа в " Топ прогнози ": ЦСКА е доста по-добър тим от този в Разград и един " наследник ", от покрайнините на София!

" Стойчо Стоилов милее и желае най-хубавото за клуба "

Абонирайте се за канала на Topsport.bg в , където ще може да гледате новите епизоди на предаването " Топ Прогнози " , а също по този начин и още разнообразни видеа от света на спорта!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР