Топмоделът Синди Крауфорд смята, че е логично 16-годишната й дъщеря

...
Топмоделът Синди Крауфорд смята, че е логично 16-годишната й дъщеря
Коментари Харесай

Синди: 16 години е нормален старт за един модел

Топмоделът Синди Крауфорд счита, че е разумно 16-годишната й щерка Кая Гербер да тръгне по нейните стъпки на стилния подиум, откакто девойката дебютира на Седмицата на модата в Ню Йорк предишния месец, а от този момент уговорките й не стопират. Последно Кая блесна в шоуто на " Шанел " на Седмицата на модата в Париж.

 Кая Гербер дебютира на стилния подиум
Кая Гербер дебютира на стилния подиум

Щерката на Синди Крауфорд е единствено на 16, само че към този момент е супермодел

" Аз повече се тормозя, когато Кая е зад кормилото, в сравнение с когато навлезе в света на модата ", споделя кралицата на подиумите от близкото минало. Въпреки че Кая към този момент има шофьорска брошура, по щатските закони тя може да кара единствено с компаньон.

Шансът на моите деца се състои в това, че за мен светът на модата няма секрети и аз мога да бъда най-ценният им консултант ", акцентира 51-годишната манекенка. Синът й, 18-годишният Пресли също е модел.

Синди признава, че може би щеше да бъде по-добре, в случай че Кая беше отсрочила с година-две манекенската си кариера , защото 16 е доста нежна възраст. " Но в този момент, когато се замисля, и аз започнах тогава ", споделя Синди, представена от международните организации.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР