Топмоделът Мила Христова, която е дъщеря на лидера на СДС

...
Топмоделът Мила Христова, която е дъщеря на лидера на СДС
Коментари Харесай

Щерката на лидера на СДС грее от корицата на Vogue

Топмоделът Мила Христова , която е щерка на водача на Съюз на демократичните сили Румен Христов, украси главната корица на португалския Vogue и по този начин стана първата българка върху съществена корица на най-престижното фешън списание. Vogue Portugal е в Топ 10 в международната ранглиста на изданията, само че минава за най-креативното с нетрадиционните си корици. Г-ца Христова от дълго време е пробила като международен модел, само че с Vogue, тя съумя да направи „ огромен шлем “ от начални страници на списания – Harper’s Bazaar, Elle, Numero, L’ Officiel.



Самата Мила е повече от щастлива от огромния авторитет да бъде №1 на сходно влиятелно издание, с нея са горди и родителите й и изключително майка й - Жана.

„ За фотосите във Vogue пристигна да ме вземе лимузина от старинната част на Лисабон в 7 сутринта. Пристигнахме в Синтра, луксозна околност със старинни здания и народен парк. Изгревът беше зрелищно хубав “, спомня си предисторията, като в приказка Мила.



За влиятелната фотосесия, момичето е било квалифицирано от 11-членен екип. " Само гримът и прическата лишиха четири часа. Най-трудно се оправиха с косата ми, тъй като стилистът изискваше тя да има необикновена форма. Визията ми беше тотално друга от всичко, което съм снимала досега – с галактически детайли. ", споделя Мила пред Епицентър.

Красавицата е сменила 10 разнообразни тоалета на фона на пейзажи от скали и звезди, като в Космоса. Снимачният й ден е траял към 10 часа, в опити с прожектори и естествена светлина.



След фотосесията отидохме до редакцията на Vogue, където бях топло посрещната от основни редактор София Лукас, с която имахме доста стойностен диалог. Редакцията на списанието в Лисабон е в старинна сауна. Съхранили са доста детайли от стъкло и елементи от остарял басейн. Доста разчупен вътрешен дизайн “, споделя Мила по какъв начин се е случил огромния пробив.

Моделът е първата българка с два излъчени кино лентата по паметната за света на модата Fashion TV. Тя е и единствената до в този момент, участвала на празненството на Елтън Джон за Оскарите през 2019 година.

Красавицата стартира кариерата си на модел едвам откакто получава солидно обучение в Лондон. Г-ца Христова приключва Lancing College, частно учебно заведение в Топ 15 на най-хубавите в Англия. В нейния клас учи синът на Дейвид Гилмор от Pink Floyd. Фактът, че е изучавала драма, и даже е държала матура по спектакъл, доста й оказва помощ както в изявите на подиума, по този начин и за филмите, в които се снима.

Наградите по снимка, които печели, пък я карат да се усеща еднообразно добре и пред, и зад камерата, а положителният испански й оказва помощ в работата съвсем толкоз колкото безупречният британски. Освен това тя е е бакалавър по медия, пиар и културология от London University of the arts и магистър по стратегически маркетинг от London school of business and finance. Комбинацията от хубост, разум и кариера й отваря вратите за най-престижните частни клубове в света - Loulou`s и Arts в Лондон, където за участие се чака с години даже от милиардери, а Мила е пълновръстен член и на двата.

Дъщерята на Румен Христов познава персонално Дейвид Бекъм, с който се срещнала на празненство на списание Love. Тя била извънредно очарована от непринудения метод, по който са си поговорили. „ Оттогава, когато се засечем на разнообразни места, си приказваме другарски. За последно се видяхме в частния лондонски клубLoulou`s. Това е мястото, където звездите се забавляват, необезпокоявани от папараци и фенове. Той е доста учтив, даже свенлив мъж от висока класа. В клуба беше пристигнал с другари, с цел да се повеселят на мира. Там всички се познават и се счита за демонстрация на неприятен усет да поискаш подпис или фотография с някой от известните членове, ” показа Мила.


След като бе на корицата на Numero през септември, дизайнерът Филип Плейн качи фотографията й на персоналния си профил в Instagram. Мила има контракти с организации в Европа,Канада, Англия, Дубай, Южна Африка.

 

 

 

 

 

 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР