Топмоделът и фитнес икона Биляна Йотовска е в трескава подготовка

...
Топмоделът и фитнес икона Биляна Йотовска е в трескава подготовка
Коментари Харесай

Биляна Йотовска се готви за поредна титла

Топмоделът и фитнес икона Биляна Йотовска е в трескава подготовка за държавното републиканско състезание по фитнес и културизъм, което ще събере почитатели от цялата страна в зала “Универсиада” на 7 и 8 октомври. Надпреварата за релефна мъжка мускулатура и изваяни женски тела е подкрепена от Z&M Private Co и FitSpo, които твърдо са застанали зад концепцията за съвършена визия, мощ и грациозност, които могат да се видят на страхотното шоу. Организатор на събитието е Draganichki Team на известния ни играч и треньор по културизъм Данаил Драганички.

Над 300 състезатели от 50 клуба в страната ще премерят сили под егидата на Международната федерация по бодибилдинг и фитнес IFBB. Състезателите, измежду които има европейски и международни първенци, ще се изправят на сцената, която е допълнена с две огромни видеостени, с цел да може даже феновете от последните редове да виждат в елементи всяко придвижване на състезателите.

Най-очакваната категория е „ Бикини”, където Биляна Йотовска постоянно е огромната атракция и притегля погледите. По време на надпреварата Биляна ще показа своя фешън линия, предопределена за фенове на спорта.

#abs session #pulsefitness pic.twitter.com/a7dwnMUJlB
— Biliana yotovska® (@BilianaYotovska) January 5, 2017
Церемонията по откриването на надпреварата започва в събота, 7 октомври, в 14 ч., и се предлага феновете да са в залата по-рано, с цел да заемат най-хубавите места. В неделя в 11 ч. са финалите, на които ще бъдат излъчени и безспорни първенци. По време на събитието посетителите ще имат опция да опитат разнообразни типове артикули за възстановяване на визията, както и да пазарят с огромни отстъпки. Желаещите да се снимат със състезателите ще увековечат загатна от надпреварата, към което има извънредно мощен интерес.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР