„Топлофикация София“ има пълна готовност да стартира предстоящия отоплителен сезон.

...
„Топлофикация София“ има пълна готовност да стартира предстоящия отоплителен сезон.
Коментари Харесай

Столичната Топлофикация е готова да пусне парното

„ Топлофикация София “ има цялостна подготвеност да започва идния отоплителен сезон. Съгласно нормативната уредба сдружението би трябвало да има подготвеност за общото включване на отоплението в гр. София от 1 октомври, оповестяват от сдружението.

Масово включване на централното отопление може да стартира след три поредни дни със средноденонощна температура по-ниска от +12°C и прогноза от Национален институт по метеорология и хидрология за трайно захлаждане. Дружеството получава седмична прогноза за времето и ще реагира съгласно климатичните условия и в сходство с нормативните условия.

При предпочитание от страна на клиентите парното може да бъде пуснато в обособена постройка преди общото включване на отоплението в града. За задачата в най-близкия център за обслужване на клиентите е належащо да бъде показано заявление и подписано решение от Общото заседание на етажната благосъстоятелност за по-ранното включване.

Детските градини, учебните заведения и здравните заведения могат да изискат авансово включване на отоплението, като за това е задоволително упълномощено лице да изпрати документално заявление в обслужващия топлорайон или в централно ръководство.

Преди стартирането на отоплението е значимо клиентите да приключат всички поправки по вътрешните съоръжения и да ги запълнят, в случай че са източени. Отоплението няма да бъде включено в постройките, в които вътрешната отоплителна апаратура не е запълнена.

Напомняме на клиентите да отворят на оптималната степен вентилите на радиаторите си, с цел да не се постанова в допълнение обезвъздушаване на отоплителните тела. Важно е клиентите да ревизират екраните на електронните уреди за дялово систематизиране, инсталирани върху радиаторите. В случай на неправда, клиентите би трябвало да се свържат със своя топлинен счетоводител.

Максималното ограничение на достъпа до абонатната станция в постройката ще ограничи вероятните операции и обири на топлинна сила. Това ще подсигурява качественото и надеждно топлоснабдяване на всички парцели и правилното отчитане на употребяваната топлинна сила.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР