Топло време, парещо слънце, страховита влажност на въздуха. Не, не

...
Топло време, парещо слънце, страховита влажност на въздуха. Не, не
Коментари Харесай

Жега и пот: Как тренира Григор Димитров?

Топло време, парещо слънце, страховита мокрота на въздуха. Не, не става дума за България, където на националния празник Трети март температурите в някои елементи на страната са под 0 градуса по Целзий.

Във Флорида зимата има разнообразни измерения! И Григор Димитров го разбра по сложния метод. Българинът е в южния американски щат, с цел да тренира за шампионата в Акапулко, Мексико който стартира на 15 март.

А подготовката му коства доста часове на корта, труд и пот. Буквално!

Димитров, който е номер 17 в международната класация сега, откакто доближи до осминафиналите на Откритото състезание на Австралия, сподели в какво положение е тениската му след подготовка. Изстискана тя образува локва!

Българинът имаше проблеми с гърба по време на мачовете в Мелбърн, само че очевидно към този момент се е възстановил и не жали сили, с цел да е в добра форма за един от обичаните си шампионати. Той стана първенец в Акапулко при дебютното си присъединяване през 2014 година, а през 2020 година игра на полуфинал.

Роденият в Хасково тенисист организира подготовка и с някогашната номер 1 в света при дамите - Серина Уилямс, с която са близки. А във Флорида компания му прави новата му половинка - Лолита Османова.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР