Топли, меки, удобни, даряват ни със стилна прегръдка и превръщат

...
Топли, меки, удобни, даряват ни със стилна прегръдка и превръщат
Коментари Харесай

Дамски пуловер – 4 съвета какъв модел да изберете този сезон

Топли, меки, комфортни, подаряват ни със стилна прегръдка и трансформират сивите зимни дни в фешън преживяване. Що е то? Дамски пуловери, несъмнено! Те са оня наложителен детайл от стилистичния отбор, който достолепно се настанява на първия ред в дрешника и изрично отхвърля да бъде преместен до покачването на температурите. Превърнали се в цялостен шлагер в стила на фешън инфлуенсъри, блогъри, редактори те са оня удобен избавителен пояс за всяка женска фигура в зимните дни, партнирайки си сполучливо с всички облекла от закачалките. И в случай че някъде там във вас се прокрадват нотки на предубеждения и намирате тази дреха за отживялост, ние ще опровергаем всяко подозрение към днешните ни герои с едни от най-актуалните модели за сезона.
 

Дамски пуловери – по какъв начин да изберете съвършения модел?
Изборът на съвършения дамския пуловер би трябвало да бъде съгласуван с няколко съществени критерия: фигура, персонален жанр и мотив. 
Ако сте от дамите с фигура вид круша, не е целесъобразно да залагате на дълъг пуловер, достигащ до бедрата, тъй като подобен модел образно уголемява долната част на фигурата. Съветваме да изберете модел със междинна дължина, който ще подчертае талията. Ако сте с фигура песъчлив часовник, положителната вест за вас е, че на какъвто и модел да заложите, положителното лъчение ви е обезпечено, тъй като ви отиват всички типове дамски пуловери.
 


 
Относно стила и мотива, съветваме да избирате съгласно потребностите на персоналните желания и наличния облекла в дрешника. От основна значителност е постоянно да се чувствате удобно без значение от провокациите на сезона.
И, в случай че се чудите къде може да откриете точния модел дамски пуловер, то отговорът е в изключителната селекция на MODIVO, чиито неповторими оферти може да откриете тук: .
 
Дамски пуловери – 4 настоящи оферти за този сезон
И до момента в който търсихме най-актуалните  дамски пуловери за сезона, в MODIVO откроихме  4 неповторими модела,  които си заслужава да притежавате:
Дамски пуловери в препи жанр: Ако сте от дамите, които обичат постоянно да са в тренда, следите изкъсо стилните трендове и ваше ентусиазъм са инстаграм инфлуенсърите, дамски пуловери в колежански стил са вашето попадение. V-образни деколтета, дебели плетки, ярки щампи загатващи за името на колежа, те са цялостен шлагер и са за отличнички по жанр. Актуални дамски пуловери в препи стил може да откриете в сбирките на Lacoste, Tommy Hilfiger, Polo Ralph Laurent в каталога на MODIVO.bg
Ажурени дамски пуловери - Женствени, адаптивни, те са всичко това, от което се нуждаете, когато се чудите какво да облечете, гарантирайки ви безупречно лъчение. Освен това, според от плетката, ажурените пуловери са подобаващи и за пролетта и съвършено се съчетават с дънкови якета, които може да откриете тук: .
Дамски пуловери с поло яка: Класика, без която нито един дамски дрешник не може. Ако търсите вечен модел, настоящ за няколко зимни сезона напред, изберете вълнен модел. Инвестицията в топъл пуловер от висококачествена материя е гаранция, че ще го имате години наред.
Дамски жилетки: Още една настояща класика, която си заслужава да притежавате този сезон. Ако желаете да се откроявате и да бъдете в крайник с трендовете, изберете пъстър модел или овърсайз издание. Идеално се съчетават с аксесоари, изключително с чанти. А какви са трендовете при тях, може да разгледате .
 
18 Яну 20237618 Яну 202319517 Яну 202379015 Яну 202337114 Яну 2023103614 Яну 2023772КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани10 Яну 2023316611 Яну 2023120618 Яну 202345028 Дек 2022974
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР