Топлата вода с лимон е популярна напитка за детоксикация и

...
Топлата вода с лимон е популярна напитка за детоксикация и
Коментари Харесай

Диетолози: Това е най-добрата напитка за начало на деня

Топлата вода с лимон е известна напитка за детоксикация и пречистване на организма. От години се приказва за това по какъв начин тя спомага за положителното храносмилане и укрепва имунната система, настояват специалисти, представени от vesti.bg.

Стартът на деня с чаша вода оказва помощ за положителната хидратация на организма след часове сън. Консумирането на лимонова вода, освен поддържа тялото ни в положително цялостното здраве, само че и спомага за намаляване. Жълтият плод съдържа витамин С, който има удобен резултат върху метаболизма и вследствие на това спомага за изгарянето на калории, изясняват специалисти. Лимоновата вода оказва удобно въздействие върху черния дроб и има способността да извежда токсините от организма.

Консумацията на здравословни питиета при започване на деня понижава желанието за хранене и усилва възприятието за задоволеност, вследствие на което е елементарно да се управлява калорийният банкет денем. Топлата лимонова вода възпира потребността от похапване и бързо задоволява възприятието на апетит.

Овен ежедневния банкет на топла вода заран, значимо за здравословното намаляване е, уравновесена диета и постоянна физическа интензивност.

Лекари поучават топлата лимонова вода да се приема на гладно. Към напитката може да добавите чаена лъжичка мед или щипка канела. Медът подкрепя за действието на щитовидната жлеза, канелата от своя страна намалява равнищата на кръвната захар.

 
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР