Топла и слънчева ще бъде новата работна седмица! Поне така

...
Топла и слънчева ще бъде новата работна седмица! Поне така
Коментари Харесай

Термометрите удрят 25 градуса през новата седмица! Чака ни слънце!

Топла и слънчева ще бъде новата работна седмица! Поне по този начин ще стартира, сочи прогнозата за времето на Национален институт по метеорология и хидрология п. Така че тези, които потеглиха да вадят зимните палта от дрешниците, дано да почакат. Рано е...

Тази нощ ще е ясно, а на следващия ден ще е най-вече слънчево време. На обособени места в низините и по Черноморието видимостта ще е понижена. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър. Минималните температури ще са от 4 до 9 градуса, а оптималните - сред 20 и 25 градуса.

По Черноморието ще доминира слънчево време, преди обяд на обособени места видимостта ще е понижена. Ще духа до сдържан североизточен вятър. Максималните температури ще са сред 19 и 22 градуса. Вълнението на морето ще е 2-3 бала. Температурата на морската вода ще е 20-21 градуса.

В планините ще е най-вече слънчево. Ще духа до сдържан вятър от север-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще е към 17 градуса, на 2000 метра - към 11 градуса.

Във вторник, 9 октомври, и в сряда, 10 октомври, над по-голямата част от страната ще бъде слънчево. Сутринта тук-там в източните региони и около Дунава ще има условия за ниска облачност или за мъгла. В западната половина от страната ще духа слаб източен вятър, в източната - слаб до сдържан, от север-североизток.

Преобладаващите минимални температури ще са сред 4 и 9 градуса, а дневните - най-вече сред 19 и 24 градуса./ Трафик Нюз

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР