ТОПЕКА, Кан. (AP) — Републиканските законодатели в Канзас възобновиха предложението

...
ТОПЕКА, Кан. (AP) — Републиканските законодатели в Канзас възобновиха предложението
Коментари Харесай

Законодателите на републиканската партия в Канзас възобновиха план да спрат да дават на избирателите 3 допълнителни дни за връщане на бюлетини по пощата

ТОПЕКА, Кан. (AP) — Републиканските законодатели в Канзас възобновиха предлагането да спрат да дават на гласоподавателите три спомагателни дни след покрай изборните секции връщат бюлетини по пощата, откакто направиха основни отстъпки в опит да получат задоволително гласове от законодателите на Републиканската партия в селските региони, с цел да преодолеят евентуалното несъгласие на губернатора Демократическа партия.

Републиканците настояват, че разрешаването на изборните чиновници да броят бюлетините, получени след деня на изборите, подкопава доверието на хората в резултатите, защото няма доказателства, че практиката е довела до машинация или съществени неточности. Контролираният от републиканците Законодателен орган чака да организира дефинитивно гласоподаване тази седмица по версия на предлагането, направено в понеделник от договарящите на Републиканската партия за Камарата и Сената.

Натискът за преустановяване на „ гратисния интервал “ породи, когато популяризаторите на изборния скрит план прид...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР