ТОП специалисти от София ще консултират пациенти в най-новия и

...
ТОП специалисти от София ще консултират пациенти в най-новия и
Коментари Харесай

Ново във Враца! ТОП столични специалисти консултират пациенти в медицински център „Св. Сава“

ТОП експерти от София ще съветват пациенти в най-новия и съвременен медицински център във Враца – „ Св. Сава “, научи организация BulNews. 
Центърът за медицински прегледи и операции се намира в в ж.к. „ Дъбника “, против блок 32. Всяка седмица в него ще преглеждат потвърдили се експерти от столицата, с дълготраен професионален опит. Те ще съветват пациенти и ще правят прегледи с най-модерна инсталация.
Днес в „ Св. Сава “ ще преглежда гинекологът от „ Майчин дом “ доктор Любомир Дамянов. Той е ръководител на Асоциацията на българските акушер-гинеколози и е експерт е в региона на феталната морфология. Тя съставлява високоспециализирано проучване през бременност, което се прави с ултразвук. Целта е да се наблюдава развиването на всички съществени органи и системи на плода. Освен фетална морфология, доктор Дамянов ще прави също по този начин ехография на щитовидна жлеза и ставна ехография. 
Още трима столични лекари ще преглеждат в „ Св. Сава “ на 23 септември. 
Д-р Катрин Крахтова ще прави дермато-естетични процедури и дерматолигични прегледи. Тя е един от първите лекари, въвели естетичната медицина у нас и има над 20 години опит в областта на дерматологията. При нея можете да си поставите хиалуронова киселина за попълване на бръчки и устни и оформяне на скули и брадичка, Botox, колаген и други. 
Същия ден в центъра за медицински прегледи и операции ще преглежда и един от най-уважаваните хирурзи в страната доктор Спартак Милев. Той е експерт както по обща, по този начин и по пластична хирургия. 
Ортопедът доктор Мохамед Кремеш пък ще прави безвъзмездни прегледи на гръбнака, а също и платени ортопедични прегледи.
Прегледите стават след записан час на телефон: 0895120121. Столичните лекари ще идват в „ Св. Сава “ всяка седмица. 
През останалото време - от 9 до 17 часа всеки ден, в манипулационната на центъра можете да се възползвате от разнообразни по тип прегледи и процедури. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР