Топ ракетата на България - Григор Димитров, започва днес участието

...
Топ ракетата на България - Григор Димитров, започва днес участието
Коментари Харесай

Григор на корта днес, стартира срещу испанец в Женева

Топ ракетата на България - Григор Димитров, стартира през днешния ден присъединяване си в шампионата от сериите ATP 250 в швейцарския град Женева с мач против испанеца Роберто Карбайес Баена. Българският тенисист получи покана за присъединяване в шампионата и почива в първия кръг като четвърти подложен, до момента в който Карбайес Баена победи в два сета своя съотечественик Даниел Ринкон.

Мачът на Димитров е плануван за трети на Централния корт, където играта стартира в 12:30 часа българско време с дуела Адриан Манарино - Иля Ивашка, а по-късно продължава с американския конфликт Маркос Гирон - Тейлър Фриц, преди да пристигна ред на Гришо и Карбайес Баена. Това значи, че двамата се чака да се появят на корта сред 15:30 и 16:00 часа българско време.

Димитров и Карбайес Баена ще се срещнат за повторно в кариерата си, като българинът е спечелил единственият мач посред им досега в третия кръг на „ Ролан Гарос “ през 2020-а година. 30-годишният испанец заема 58-мо място в международната класация.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР