Топ манекенката Наталия Гуркова се раздели с мъжа си- Джордже

...
Топ манекенката Наталия Гуркова се раздели с мъжа си- Джордже
Коментари Харесай

Наталия Гуркова се раздели с мъжа си! Милионерът в афера с друга жена

Топ манекенката Наталия Гуркова се раздели с мъжа си- Джордже Михалевич, и към този момент съвсем половин година е сама в София, научи HotArena.

Това се случило поради ревността на миската, която на няколко пъти хващала мъжа си да флиртува с други хубавици. „ От две години Наталия се върна за непрекъснато у нас, като самата тя изяснява, че я е боязън от престъпността в Южна Африка, където до неотдавна бяха с мъжа й. Сега той живее повече при майка си, в сравнение с с нея “, безапелационни са приятелките на Гуркова.

Доказателство за думите им е, че съвсем през вечер хубавицата е на празненство или светско събитие, облечена е публична рокля и като за ваучър, само че постоянно сама. В това време Джордже Михалевич също се изявява като свободен мъж. Той е търговец на диаманти и антики, което го трансформира в мечтана плячка от златотърсачките, освен у нас, само че и по света.

На фотоси с следващата хубавица, която е прегърнал предприемача се натъкна „ България през днешния ден “. Те са в Интернет профила на майката на Михалевич – Мира. Жената очевидно добре познава фенката на сина си, защото има общ фотос с нея от екзотична почивка единствено преди дни. От своя страна Мира Михалевич е изтрила всички общи фотоси на Наталия с нейния наследник от профила си. Възрастната жена не разяснява дали двамата са разграничени, тъй като не се бърка в работите на двойката.

Раздялата на фамилията била факт от години, само че двамата съвършено замазвали очите на околните си и приятелите си, като споделят в общественото пространство, че връзката им е съвършена. В края на краищата обаче се виждат единствено в края на седмицата, когато предприемачът идва у нас, с цел да види децата си. Според другари на миската бракоразвод скоро няма да има, защото раздялата устройвала и двамата изцяло.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР