Топ дизайнерката Мегз снима видео в 6 сутринта. На видеото

...
Топ дизайнерката Мегз снима видео в 6 сутринта. На видеото
Коментари Харесай

Удари дъното! Мегз снима ВИДЕО пияна в 6 сутринта

Топ дизайнерката Мегз снима видео в 6 сутринта. На видеото Каканашева се прибира пияна от дискотека и стискайки над 10 дребни букета рози, споделя на почитателите си, че е излязла да се позабавлява по женски и се е напила, написа hotarena.net.  В 12 вечерта Мегз разгласява видео, в което се подготвя да излиза с приятелки. В типично нейн жанр тя е поставила скандална транспарантна рокля, която не съумява да скрие нищо от красивите й форми. Явно, желае да притегли цялото внимание върху себе си. Около 4 часа вечерта Каканашева стартира да пуска лайфове в инстаграм историята си. На тях се вижда, че Мегз се забавлява в първокласен столичен клуб на присъединяване на краля на поп-фолка Азис дружно с моделкaта Александра Богданска.

Реалити дозите не престават и когато Мегз се прибира у дома. Тя е доста радостна и до момента в който се мъчи да си смъкна обувките, споделя с почитателите си, че се е забавлявала същински за пръв път от месеци. Била се обсебила от работа и опити да компенсира неналичието на време в персоналния си живот. Това наподобява е притискало красивото миньонче, тъй като с трогване си спомня каква купонджийка е била като студентка - " Използвах цялата сила, която в този момент давам на работата си за празненства. Можех да напия целия университет ". Каканашева още продължава - " несъмнено на следващия ден ще ме е позор какви ги приказвам ".

Интересно е, че Каканашева стиска над 10 дребни букетчета рози. Изглежда на женската вечер не са липсвали ухажори и някой е изкупил всички букети на цветарката в клуба, с цел да ги подари на първата ни дизайнерка.

Злите езици разясняват, че даже и да са я пуснали да излезе сама, Мегз постоянно е като завързана, тъй като е строго следен от гардове, които рапортуват всичко. Затова цветята най-вероятно са от другар, не от скришен почитател.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР