Тони Стораро е собственик на лъскав джип Ламборгини Урус“ на

...
Тони Стораро е собственик на лъскав джип Ламборгини Урус“ на
Коментари Харесай

Тони Стораро яхна „Ламборгини“ за половин милион

Тони Стораро е притежател на бляскав джип „ Ламборгини Урус “ на стойност 250 000 евро или към 500 бона в лв.. Возилото е на две години и е с малко навъртени километри. Мощността му е 650 к.с. и е решен в цвят черен мат.

 

Скъпият джип у нас се харчи като топъл самун, защото в последно време от ден на ден звезди развързват кесията си, с цел да го купят макар колосалната му цена. Човекът глас постоянно е залагал на скъпи возила, защото е фен на лукса и сигурността на пътя. Този път обаче е изневерил на обичаната си марка „ Мерцедес “ с „ Ламборгини “.

 

Големият му наследник Фики се похвали със същата марка при започване на годината, само че в блестящо зелен цвят. Той даже снима колата в един от клиповете си. Очевидно е останал доста удовлетворен от возилото, щом и татко му си е купил същото.

 

Фактите приказват, че лъскавото возило е най-мощният и бърз джип в международен мащаб, ускоряващо от място до 100 км./ч. за 3.5 секунди и може да доближи оптималната скорост 305 км./ч. Сред многочислените му екстри са керамични спирачки, черна тапицерия на тавана в кожа „ Alcantara “, 360-градусови камери, фабрично затъмнени топло- и шумоизолирани стъкла и още редица гъзарийки.

 

 

У нас измежду първите притежатели на „ Ламборгини Урус “ бяха транспортният необут Ваньо Алексиев и милионерът Румен Гайтански – Вълка, дълготраен необут на боклука в София. В шоубизнеса пък първа този джип яхна Мара Отварачката. Преди няколко месеца Златка Райкова и мъжът й Карен също си купиха лъскавото возило, с което да притеглят погледи из столичните улици.

 

Почитателите на Тони Стораро обаче се разделиха на две групи. Едните му честитиха новата облага, а другите го подлагаха на критика, че се е взел прекомерно на съществено и допълват, че е бил по-симпатичен, когато не е парадирал толкова. Негов обожател отбелязва, че и новите му песни са доста зле и нямат нищо общо с това, което са харесвали.

Инфо: Уикенд  

 

Тагове: Тони Стораро певец Фики Стораро Мара Отварачката Златка Райкова Карен Хачатрян Ваньо Алексиев Румен Гайтански – Вълка
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР