Тони Надал категорично е човекът с най-големи заслуги за изграждането

...
Тони Надал категорично е човекът с най-големи заслуги за изграждането
Коментари Харесай

Тони Надал: Рафа ще е сред фаворитите на Ролан Гарос и може да спечели олимпийски медал

Тони Надал изрично е индивидът с най-големи заслуги за построяването на Рафаел Надал като огромен първенец, а и заслужен човек отвън корта. Чичото на Матадора беше негов треньор до 2017-та година, когато реши да отстъпи позицията си на Карлос Моя, с цел да обърне повече внимание на работата в неговата взаимна академия с Рафа. Оттогава чичо Тони рядко може да бъде видян в бокса на племенника си, само че въпреки всичко надали има по-подходящ човек, който да ни опише от първа ръка какво се случва с 22-кратния " мейджър " притежател и за какво се стигна до неговото отдръпване от Мастърса в Монте Карло:

" Той към момента не е възобновен, изключително когато приказваме за сервиса, тъй като той няма проблем с безусловно нищо друго, до момента в който тренира. Не мога да ви кажа дали възнамерява да играе в Барселона и Мадрид, тъй като от дълго време не съм част от екипа му и не беседвам с него за проектите му. Разбира се, постоянно го запитвам по какъв начин е, когато се забележим и неотдавна ми сподели, че нещата не вървят по проект, само че му отвърнах да не се оплаква, тъй като мислехме, че кариерата му ще завърши някъде към 2011-2012-та година. Нещата се получиха доста по-добре от предстоящото за нас, само че въпреки всичко се надявам да играе в някоя подготвителна конкуренция, тъй като това е задъижтелно изискване, в случай че искаш да имаш добър Ролан Гарос.

Трябва да бъдеш подготвен на 100 %, с цел да има смисъл да участваш на това равнище. Преди Рафаел постоянно беше топ любимеца за Ролан Гарос. Сега считам, че има няколко такива и той още веднъж ще бъде измежду тях, в случай че съумее да се възвърне. Вярвам в това, макар че ще бъде доста мъчно и също мисля, че е изцяло кадърен да завоюва олимпийски орден в Париж. Никой не може да отпише Рафаел от групата на любимците " - разкрива Тони Надал пред испанската осведомителна организация EFE.

 

 

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР