Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието

...
Tommy Hilfiger, представен в България от SARKK SA, има удоволствието
Коментари Харесай

Tommy Hilfiger участва на Седмицата на модата в Метавселената

Tommy Hilfiger, показан в България от SARKK SA, има удоволствието да разгласи завръщането си в Metaverse Fashion Week (MVFW) на Decentraland с четиридневна стратегия, основана взаимно с културните фигури в пространството Web3. От 28 до31 март марката ще отключи нови прекарвания в модата, изкуството и нововъведенията за общността на MVFW. Томи Хилфигър работи с метамодните водачи DRESSX и художника Вини Хейгър, с цел да подтиква себеизразяването в цифровия свят, както и да бъде хазаин на имърсив прекарвания и да основава носими цифрови облекла и лимитирана серия NFT.

" Винаги съм се стремял да сплотявам хората посредством прекарвания в модата, изкуството, музиката и заниманията. Днес метавселената и Web3 основават нови способи да направя тъкмо това. Това надминава всяка фантазия, която съм имал, когато стартирах тази марка преди съвсем 40 години. Преосмисляме нашия цифров опит, изследваме нови местоположения за нашите цифрови сбирки и се свързваме с нови общности, които се ангажират с напълно нова страна на стилната промишленост. ", споделя Томи Хилфигър.

Четиридневната стратегия на MVFW се завърта към цифровия монолит TH Monogram и включва конкурс за AI дизайн в партньорство с DRESSX, съдействие с Web3 художника Вини Хейгър и имърсив прекарвания, въодушевени от напълно американското завещание на марката. Опитът и игровизацията на TOMMY HILFIGER MVFW са създадени в съдействие със Sawhorse, известни архитекти на интерактивни технологии.

Ден 1, 28 март. Конкурсът за дизайн TOMMY HILFIGER AI ще бъде разгласен пред присъстващите на MVFW и пред международната аудитория. На общността ще бъдат дадени три дни, с цел да проектира и показа своя лична интерпретация на цифрова класическа фешън визия. Победителите ще получат своите оферти, основани от DRESSX като цифров фешън колекционерски AR филтър и носими за Decentraland. DRESSX е най -големият магазин за цифрова мода в света, с експертен опит в свързването на точките сред технология, дизайн и жанр.

Ден 2, 29 март. Мултидисциплинарният художник Вини Хейгър ще поеме монолита на TH Monogram, покривайки постройката с присъщата си иконография в алено, бяло и синьо. Анимациите ще бъдат показвани в имърсив стая, позволяваща на посетителите да изследват, играят и да се свързват посредством IRL и URL. NFT ще бъдат изкопани, посредством развой на взаимно основаване и ще бъдат предоставени за закупуване.

Ден 3, 30 март. Монолитът ще съставлява цифрова версия на People`s Place, първият магазин на Томи Хилфигър, открит в северен Ню Йорк през 1969 година Магазинът е особено място за хора от всички сфери на живота да се съберат, с цел да изпитат изкуството, музиката, модата и поп културата. Класическите препи модели от актуалните сбирки на Tommy Hilfiger и Tommy Jeans ще бъдат основани като активи с висока разграничителна дарба на платформите DRESSX и Decentraland и ще могат да бъдат отключени посредством AR try-ons.
Източник: elle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР