Томи Пол вероятно ще запази страхотни спомени от тазгодишния Аустрелиън

...
Томи Пол вероятно ще запази страхотни спомени от тазгодишния Аустрелиън
Коментари Харесай

Пол след загубата: Джокович вади най-лошото от теб, никой не иска да го види насреща

Томи Пол евентуално ще резервира страхотни мемоари от тазгодишния Аустрелиън Оупън, където доближи за пръв път в кариерата си до полуфиналната фаза на шампионат от Големия шлем. Там обаче го очакваше допустимо най-тежкото затруднение, когато става въпрос за Откритото състезание на Австралия, а точно деветкратният първенец в конкуренцията Новак Джокович. Въпреки че не игра на най-високото си равнище, сърбинът съумя да реализира победа с безапелационен краен резултат - 7:5 6:1 6:2, поставяйки завършек на приказката на непоставения американец. На последвалата си конференция обаче Пол не сподели никакви признаци на отчаяние и удостовери какъв брой сложна задача съставлява това да се изправиш против именития сърбин:

" Мисля, че се показах доста добре. В първия му сервис гейм имах няколко благоприятни условия за пробив, след което усетих, че мачът стартира да върви доста бързо. Ударите му бяха изпълнени с изумителна дълбочина. Не ми разреши да извърша никой от авансово квалифицираните си проекти. Радвам се, че имах опцията да играя против него, само че възприятието да бъда надвит по този метод, не е по никакъв начин прелестно. Въпреки всичко разбрах на какво равнище бих желал да бъда и какъв брой добре е належащо да играя, с цел да победя тенисисти като него. Смятам, че беше ужасно преживяване. 

Много играчи изпитват голям почит към неговата играя. Той е в действителност впечатляващ, изключително тук, в Австралия. В съблекалнята няма нито един играч, който желае да го види в своята част от жребия. тук обаче става въпрос за полуфинали на шампионат от Големия шлем и не можеш да очакваш да бъде елементарно. Разбира се, желае ми се да бях играл на по-високо ниво, само че би трябвало да се означи и че той беше този, който ме принуди да играя зле. Джокович има способността постоянно да извади най-лошото от теб. Новак е превъзходен тенисист ", не спести суперлативите си международният №35.

Tommy Paul on Djokovic: " He`s an impressive player. Inside the locker room, nobody wants to see him in his part of the draw. Facing him here was a great experience. Obviously I wish I could have played much better, but he was the one who made me play badly, he`s a great player. "
— Mario Boccardi (@marioboc17)

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР