Тома Биков от ГЕРБ-СДС посочи, че при разговорите с ПП

...
Тома Биков от ГЕРБ-СДС посочи, че при разговорите с ПП
Коментари Харесай

Тома Биков: с ПП имаме много сериозни разминавания по отношение на бюджета

Тома Биков от ГЕРБ-СДС уточни, че при диалозите с Политическа партия мощните качества на Асен Василев, които са се откроили са на маркетинг експерт, а минусите му като финансист, с което от ГЕРБ-СДС не са съгласни.

 

Тома Биков уточни, че не се задоволяват с 16-те точки, които Политическа партия им оферират, тъй като те не могат да изчерпят всичките значими тематики на страната: " Те не изчерпват нищо. Важно е кой ще бъде финансовият министър, каква ще е стратегия и в каква посока ще се развива, добави Биков.

 

Биков разяснява и въпросът с желаната оставка на вътрешния министър Демерджиев: " Служебните министри са за малко. Ние даваме знак. Бойко Рашков носи отговорност за неуспеха на Министерство на вътрешните работи. Върнаха се 90-те, държанието на каналджиите. Рашков не се оправи да унищожи ГЕРБ. Когато бяхме на власт при нас идваха европейските водачи на границата и ни поздравяваха в пика на сирийската война. "

 

Биков уточни, че той и съпартийците му не са усетили, че Демократична България и Политическа партия търсят поддръжката на ГЕРБ-СДС, с цел да може двете партии да съставят правителство на малцинството. Биков допусна, че Политическа партия и Демократична България не са се разбрали между тях: " Готови сме да вършим взаимни отстъпки. Разговорът е можем ли да създадем идея за излизане на страната от рецесията. " Типично в собствен жанр Биков извиси глас: " Няма да създадем компромис с нормалността. " – и извиси характерен звук.

 

Решително Биков уточни, че в партията вършат непрестанна смяна, тъй като " ГЕРБ е жива партия и тя ще се трансформира и те са изправени пред предизвикателство. "
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР