Том Круз направи грандиозно завръщане на Лазурния бряг и най-престижния

...
Том Круз направи грандиозно завръщане на Лазурния бряг и най-престижния
Коментари Харесай

Том Круз и “Топ Гън: Маверик” превзеха Кан с грандиозна галапремиера

Том Круз направи грандиозно завръщане на Лазурния бряг и най-престижния кино конгрес в света с изключителна галапремиера на дълго чакания шлагер Топ Гън: Маверик . Посрещането на артиста от уредниците на фестивала и почитателите беше грандиозно, даже и за обичайно високите стандарти на Кан – недвусмислено доказателство за изключителния статут на Круз като една от най-големите същински звезди на Холивуд. Малко преди премиерата на Топ Гън: Маверик , която беше ознаменувана и от особено авиошоу, в което изтребители кръстосваха небето, оставяйки следи в цветовете на френското знаме, Том Круз изненадващо получи и специфична почетна „ Златана палма “ за изцяло творчество. Най-голямата премия за Круз, обаче, пристигна след последния кадър на кино лентата, когато феновете дадоха своята оценка с 5-минутни аплодисменти – сълзите в очите на артиста свидетелстваха за благодарността от топлото посрещане и гордостта от добре свършената работа на целия креативен и механически екип.

А и старанието, което поставят Том Круз и всички останали в продукцията на Топ Гън: Маверик е в действителност почтено за почитание. Специално видео ни води зад кулисите на снимачния развой и ни среща с много тежкия, само че извънредно удовлетворяващ подготвителен развой, през който минават всички артисти на кино лентата, с цел да могат феновете да получат оптимално реалистично чувство за въздушните акробатики и борби. Самият Круз е безапелационен, че не би снимал продължение на класиката от 1986 година с изключение на, в случай че нямат отлична история и всички имат опция да се качат в кабините на същински изтребители. Резултатът, както стана ясно и от Кан, е налице.

Видео зад кадър „ Тренировки “ в YouTube:

Отдаващ респект на предефиниралия екшън жанра оригинал на Тони Скот от 1986 година и сниман с най-новите постижения в кинотехнологиите, Топ Гън: Маверик поразява със спиращи дъха, снимани в действителна среда и без намесата на компютърно генерирани резултати въздушни подиуми и каскади, които, правилен на неподражаемия си жанр, Том Круз извършва самичък. Подгответе се за свръхзвукови скорости и адреналин,но и за извънредно прочувствена история, когато на 27 май Топ Гън: Маверик най-сетне влети в кината, IMAX и 4DX. А най-нетърпеливите почитатели ще могат да

излетят в небето с капитан Маверик още от 26 май на специфични предпремиерни прожекции.

За кино лентата :

След повече от тридесет години работа като един от топ водачите на Американските  военноморски сили, Пийт „ Маверик “ Мичъл (Круз) е намерил мястото си – да доближава крайни лимити като смел тест водач и да отбягва покачванията, които биха го задържали на земята. Когато Маверик се оказва инструктор на специфичен отряд водачи от Топ Гън, трениращи за невиждана до момента задача, той се среща с лейтенант Брадли „ Рустър “ Брадшоу (Майлс Телър), наследник на починалия му сътрудник и най-хубав другар Ник Брадшоу – Гуус.

Изправен пред нестабилно бъдеще и преследван от предишното си, Маверик се сблъсква с най-дълбоките си страхове в задача, която изисква най-голямата жертва от тези, които ще бъдат определени да полетят.

Режисьор на Топ Гън : Маверик е Джоузеф Козински (Трон: Заветът, Забвение), а сюжетът е дело на Кристофър Маккуори (Обичайните обвинени, Мисията невъзможна: Разпад), Ерън Крюгер (Дъмбо, Дух в броня) иЕрик Уорън Сингър (Американска скица, Интернешънъл), по облици основани от Джим Кеш и Зак Епс мл. Продуценти са Джери Брукхаймър, Дейвид Елисън, Кристофър МакКуори и Том Круз. Автор на главния сингъл от саундтрака към кино лентата „ Hold My Hand “ е емблематичната и постоянно провокативна Лейди Гага.

Освен Том Круз и Майлс Телър (Дивергенти, Камшичен удар), в актьорския състав се включват и Вал Килмър, който се завръща като емблематичния Айсмен, Дженифър Конъли, Джон Хам, Ед Харис, Глен Пауъл, Луис Пулман, Моника Барбаро, Чарлс Парнел, Дани Рамирес, Джей Елис, Грег Тарзан Дейвис, Башир Салахудин, Мани Джакинто, Питър Марк Кендъл и др.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР