Том Круз е смятан за една от най-големите филмови звезди

...
Том Круз е смятан за една от най-големите филмови звезди
Коментари Харесай

Нищо не свършва хубаво, затова и свършва - ТОМ КРУЗ

Том Круз е считан за една от най-големите кино звезди в наши дни. Роден е в Сиракюз, Съединени американски щати през 1962 година

Том Круз има три сестри и през детските му години неговото семейство постоянно пътува. Още преди да навърши 15 той сменя повече от 10 учебни заведения в Съединени американски щати и Канада. Когато е на 14 години фамилията му се заселва за непрекъснато в Ню Джърси.

През гимназиалните си години Том постъпва в семинария с концепцията да учи за духовник, само че влечението му към актьорската специалност го кара да изостави това начинание. След като приключва гимназия, той се реалокира в Ню Йорк, с цел да работи като артист.

От католическата религия се отхвърли обществено през 1990 година и приема сциентологията (Църква на Сциентологията), към която принадлежи и първата му брачна половинка Мими Роджърс . Техният брак е подписан през 1987 година, а през 1990 година е разтрогнат.

От 1990 година до 2001 година Том Круз е женен за Никол Кидман , с която се срещат снимачната площадка на кино лентата „ Дни на тътнеж “. Впоследствие съпрузите осиновяват две деца – Изабела Джейн и Антъни Конър .

Том Круз подава молба за бракоразвод с Никол Кидман три дни преди 10-годишнината от брака им. Съгласно американското законодателство, след навършване на 10 години от брака, при бракоразвод някогашният брачен партньор се задължава да изплаща доживотна прехрана на брачната половинка.

В този миг Кидман е бременна в третия месец и малко по-късно пометва.

След втория си бракоразвод артистът има тригодишна връзка с друга актриса – Пенелопе Крус , с която се разделят през 2004 година

През 2005 година се среща с друга своя колежка – Кейти Холмс . На 17 юни 2005 година 44-годишният артист прави предложение за брак на 27-годишната Кейти на върха на Айфеловата кула в Париж. 

Двамата се разделиха през 2012 година след траял пет години брак.

Моят принцип е всичко или нищо. Ако нещо ме интересува и ми харесва, давам всичко от себе си.

Обичам това, което върша, и съм горделив със това. Не мога да праве нещо на три-четвърти или половина. Ако ще върша нещо, ще го свърша до дъно и ще дам всичко от себе си.

Ето по този начин пребивавам: Никога не съм закъснявал за снимачната площадка. Правя филми, в които имам вяра. Чувствам се фаворизиран, че върша това, което обичам.

Дали работя по филм или дисциплинирам децата си, за мен е значимо да върша верните неща и да се изучавам.

Обичам децата. Аз самият в миналото бях дете.

Когато ти се струпат доста проблеми, ти би трябвало да решиш дали ще потънеш, или ще плуваш.

Вярвам в живота. Знам, че всеки живот идва от сърцето ти. И да бъдеш артист, режисьор, или просто човек на улицата – всичко е в твоето сърце.

Човек би трябвало да реши кое е същински значимо за него самия.

Имам доста забавен живот. Обичам да превъзмогвам компликации. И съм подготвен да нося върху себе си отговорността за бащинство, продуценство, актьорство и всичко ми е ми е по душа. И още, аз постоянно обичам да се трансформирам и развъртвам. Мисля че това ми е в кръвта.

Нищо не свършва хубаво, по тази причина и свършва.

Помня, по какъв начин приключих учебно заведение и си помислих: „ Най-накрая. Радвам се, че всичко това завърши! “

Когато започнаха да ме виждат, се изнервях доста под погледите на хората. Сега разбрах, че е най-добре просто да се отпусна. Да те разпознават е нещо, с което елементарна би трябвало да свикнеш.

Не съм привързан, нито свободен. Просто съм запазен за тази, която заслужава сърцето ми.

Аз се нуждая от идеалната жена. Няма да понасям взаимни отстъпки.

Обичам да съм влюбен.

Наградите са прелестни. Аз съм бил номиниран доста пъти и доста пъти съм получавал награди. Но те не са единственото, към което се стремя.

Нрави ми се, по какъв начин всяка моя нова роля ме кара да се вълнувам и капризнича.

Обичам да се изучавам и обичам да живя.

Бях на 18, когато за първи път гледах „ Седемте самурая “ на Акира Куросава. Буквално след тридесет секунди осъзнах феноменалността на тази картина. Години по-късно се посветих в проучване на Бушидо. То ми повлия доста мощно. Аз съм просто очарован от кодекса на самураите и самураите изобщо. Именно това стана една от аргументите, поради която желаех да фотографирам „ Последния самурай “.

За да изиграя своя персонаж, би трябвало да си сформира за него свое персонално мнение, за това какъв е в действителността.

Аз доста изисквам от себе си. Обичам да изучавам и не мога да нехая. Харесва ми да превъзмогвам компликации, даже от време на време особено ги сътворявам за себе си.

Източник: chetilishte.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР