Том Ханкс вероятно е единственият актьор, който би могъл да

...
Том Ханкс вероятно е единственият актьор, който би могъл да
Коментари Харесай

Том Ханкс спасява кучето си с робот

Том Ханкс евентуално е единственият артист, който би могъл да ни прикове на дивана в продължение на близо два часа, даже когато е единствената човешка фигура на екрана. Като самобитен тест в това отношение служи премиерното заглавие " Финч ".

То може да бъде гледано в стрийминг платформата на Apple и напълно в унисон със своя пропагандатор, се посвещава на тематиката за технологиите.

На тях се подчиняват два от спътниците на героя на Ханкс – машинното кученце Дюи и човекоподния Джеф. И двата робота имат една-единствена задача. И тя е да поставят грижи за най-хубавия другар на (Ханкс) – същинското куче Гудиър, когато гибелта неизбежно застигне техния основател.
свързани новини3788на 05.11.2021
Събитията, разказани от режисьора Мигел Сапочник, са позиционирани в не чак толкоз далечното бъдеще. И още първите фрагменти служат като предизвестие към човечеството, само че на тематика световно стопляне.

Зрителят е въведен в постапокалиптичния свят на Финч, където озонавата дупка е станала толкоз голяма, че разходката под Слънцето на открито е невъзможна без скафандър. Радиацията е толкоз мощна, че оцеляването на човечеството се оказва (почти) задача невъзможна. Храната е на привършване, а хората са освирепели, написа " Монитор ".

Морално избавление за тях наподобява, че няма. Избавление – най-малко физическо – обаче се търси за кученцето Гудиър. наподобява е прекарал години в усъвършенстването на софтуерните си умения. Доказателство за това е и появяването на Дюи преди активирането на Джеф (с чиито глас и придвижвания се заема Кейлъб Лаундри Джоунс – б.а.).

Освен чисто научни познания обаче на му се постанова да може да съобщи и прочувствени такива, с цел да може неговото човекоподобно творение да продължи да действа в рисковия свят и след гибелта му.

Връзката посред им мощно наподобява на тази сред родител и дете. учи робота си по какъв начин да върви, да се здрависва, да кара и да мята топка на Гудиър. Постепенно Джеф придобива емоционалност на дете, с което от ден на ден се доближава до човешкия си прототип.

" Финч " се откроява със относително лесната си идея. Разрушен свят, в който човек се пробва да избави най-святото създание в живота си. В ерата на комплицираните митологии и грандиозните образни резултати, филмът е като глътка пресен въздух. Причината - припомня ни за същинските полезности на киното, които са на светлинни години разстояние от компютърно генерираните изображения. А точно добра история и безупречна актьорска игра.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР