Толкова мъчно се родиха тези промени в Конституцията, толкова бяха

...
Толкова мъчно се родиха тези промени в Конституцията, толкова бяха
Коментари Харесай

Росен Плевнелиев: „Възраждане“ и ИТН са аватарите на Радев в НС, Костадинов се опитваше да влезе в ГЕРБ, преди да развее руски знамена

„ Толкова мъчително се родиха тези промени в Конституцията, толкоз бяха мечтани. Толкова доста борби, високо вдигнати юмруци, опълчване. Като че ли наученият урок ни води до тях “.Това разяснява пред Росен Плевнелиев, президент на България (22 януари 2012 – 22 януари 2017). Той смята те са устойчиви и в вярната посока.

По мотив протичащото се в Народното събрание и сцените, които бяха предизвикани главно от депутатите на „ Възраждане “, както и рецензията на Румен Радев, че това държавно управление не би трябвало да трансформира Конституцията, Плевнелиев съобщи, че има „ доста агитация и малко смисъл “ в дейностите както на президента, по този начин и на „ неговите аватари “ в Народното събрание.

Плевнелиев засяга представителите на „ Възраждане “ и „ ИТН “.„ Нека да не забравяме по какъв начин те се кълнат във безконечна честност на прословутия президент, който се бори за безспорната власт и не се стопира пред нищо. С високо вдигнат пестник той обслужи една избрана част от обществото и погази другата “, разяснява Плевнелиев, допълвайки и че към днешна дата Румен Радев нарушава Конституцията.Според него две доста огромни тематики са довели до тези промени. Едната от тях е основният прокурор и неговата безспорна власт.„ Трябваше да се откри либерален метод основният прокурор да стане регистриран, а не просто човек с безспорна власт “, разяснява Плевнелиев.

Втората огромна тематика за него е служебното държавно управление.„ Как е допустимо един президент да връчи мандат – в тази ситуация на акад. Денков, и да му каже: „ Вие не би трябвало да вършиме държавно управление “. Това е върховен акт освен на недоумение на Конституцията, само че и взривяване на нейните устои “, на мнение е Росен Плевнелиев. Той показа, че Костадин Костадинов е опитал да стане част от ГЕРБ, преди да развее съветските флагове.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР