Толкова е хубаво, че хората не спират да вярват и

...
Толкова е хубаво, че хората не спират да вярват и
Коментари Харесай

От грозно пате до лебед: гримьор преобразил момиче с проблемна кожа

Толкова е хубаво, че хората не стопират да имат вяра и да творят чудеса. Историята, случила се с това момиче, по нищо не отстъпва на приказката за грозното патенце.

Страданията на Асия стартират още в първите години от живота й, тя е родена с кожно заболяване.

Многобройните визити на лекари не дали резултат и тя трябвало да се помири с външния си тип. Докато връстниците й към този момент били пробвали типове козметика, Асия трябвало да се крие от слънчевите лъчи и неодобрителните хорски погледи.

 грим-промяна

Но като всяко младо момиче, тя желала да си постави хубав грим и да наподобява привлекателно.

 жена-грим-промяна

Веднъж тя страхливо влезнала в салон за хубост и, наподобява, намерила своя мастър! Садаф Фасан в действителност желал да помогне на Асия и запретнал ръкави.

 грим-пълна-промяна

 

Преобразяването на момичето почнала с коригиране на цвета на кожата на лицето и маскиране на всички съществуващи недостатъци. Разбира се, за това трябвало да се нанесе много пълен пласт тонален крем, само че в тази ситуация това било належащо.

 грим-преобразяване

 грим-преди-и-след

След това пристигнал ред на грима и прическите, които по чудодеен метод трансформирали момичето. Асия даже едвам се разпознала в огледалото и единствено съществуването на грим я предиздвикал да се въздържи от сълзи на признателност и наслада.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР