ТОЛ таксата за новите отсечки е 190 динара и ще

...
ТОЛ таксата за новите отсечки е 190 динара и ще
Коментари Харесай

Плащането на ТОЛ такса край сръбския Димитровград започва на 1 януари

ТОЛ таксата за новите прави е 190 динара и ще бъде плащана единствено от водачите на коли, които пътуват от и до България

Плащането на ТОЛ такса на източното отклонение на транспортен Коридор номер 10 край сръбския Димитровград стартира на 1 януари, оповестява сръбският вестник " Новости ", представен от Българска национална телевизия. ТОЛ таксата за новите прави е 190 динара и ще бъде плащана единствено от водачите на коли, които пътуват от и до България, тъй като рампата се намира в непосредствена непосредственост до границата.

Преминаването на комби коли ще коства 280 динара, на рейсове - 560 динара и на камиони - 1120 динара. /120 динара са равни на едно евро./ Жителите на Пирот, Димитровград и останалите селища по трасето ще могат да пътуват гратис по новия път още няколко месеца, до момента в който не бъдат сложени страничните рампи за заплащане.

На рампата в Димитровград има общо осем канала, на които ще работят 37 чиновници, които към този момент са минали образование. Източното отклонение на Коридор номер 10, от Ниш до границата с България, е дълго 86,9 км.
Източник: insmarket.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР