Току-що се сдобихте нов лъскав Galaxy Z Fold5 и се

...
Току-що се сдобихте нов лъскав Galaxy Z Fold5 и се
Коментари Харесай

Galaxy Z Fold5: Време е да оставите лаптопа да си почива

Току-що се сдобихте нов бляскав Galaxy Z Fold5 и се чудите какво да вършиме с него? Това е разумно. С подобен огромен, просторен екран е напълно естествено да желаете да намерите най-хубавите приложения и игри, които могат да го запълнят, само че и да извлечете максимума от многочислените благоприятни условия на апарата. И като се има поради, че най-новото сгъваемо устройство на Samsung е едно от най-хубавите, които можете да си купите сега, сте създали отличен избор. Galaxy Z Fold5 тежи 253 г, т.е. е с 10 г по-лек от Galaxy Z Fold4. Освен това е по-тънък от него. В разгънато положение дебелината му е 6,1 мм, а тази на неговия предходник е 6,3 мм. Когато е прегънат, се побира по-лесно в джоб с помощта на разпределената отмерено дебелина 13,4 мм. 

Независимо дали сте нови в региона на сгъваемите телефони, или преминавате от по-стар модел, би трябвало да познавате отличителните черти на вашия смарт телефон, с цел да извлечете максимума от него.
По-голям и по-завладяващ екран - прозорец към вашия цифров свят
Основният екран на е голям - 7,6 инча, спрямо 6,7 инча при iPhone 14 Pro Max, и разликата е много огромна, когато гледате телевизионно предаване или филм. Един до различен даже с най-модерния общоприет смарт телефон, Galaxy Z Fold5 наподобява на киносалон в джоба ти, до момента в който се наслаждаваш на най-хубавите услуги за стрийминг. Помага и фактът, че екранът на новия Samsung Z Fold5 е по-ярък от този на Galaxy Z Fold4, макар че гънката към момента се вижда под избрани ъгли.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР