Току що нагърах жена си, хвали се онлайн мъжът от

...
Току що нагърах жена си, хвали се онлайн мъжът от
Коментари Харесай

Току-що нагърах жена си, похвали се онлайн мъжът от Добрич

Току що нагърах жена си, хвали се онлайн мъжът от Добрич, за който по-рано SafeNews писа, че е нарязал брачната половинка си в казино. Той разгласява видео в профила си на Фейсбук.

“Здравейте на всички. Току що нагърах жена си. Най-накрая съумях, откакто ми изяде всичките работи. Излъчвам го онлайн. Сега отивам да се предам ”, споделя той, споделяйки, че тя е “играела на машинките ”.

“Изяде ми всичко, на майка ми, татко ми нивите, къщата събори. Абсолютно всичко ми изяде. Най-накрая я наръгах и съм доста благополучен. Наръгах жена си отивам да се предам в този момент сега ”, продължава той.

“Най-голямото ми благополучие сега е това. Сега ще се предам на органите на реда. Това е най-голямото благополучие за мен – да я намушкам. Къде е страната? Къде е? 26 тъжби съм пуснал в прокуратурата, една няма формирана. В Стефаново ми събори къщата. Нивите продаде. Аз останах на улицата. Така ли трябваше да бъде? А тя си играе на машинките, а аз вървя у хората да седнал съм ”, жалва се още нападателят.

“Това да е за урок на всичките дами, да се знае ”, споделя той

“Досега не съм я пипнал с пръст. Пред полицията съм, очаквам да дойдат да ме приберат. Дано има Господ горе и да видят защо става дума. Прокуратурата си мълчи. Живи и здрави на всички, ще се забележим след някоя година ”, споделя мъжът във видеото.

По-рано ви съобщихме, че мъж е нарязял жена си в Добрич. Инцидентът се е случил в игрална зала през вчерашния ден към 17:40 часа. В полицията е бил получен сигнал за скандал. На място е открита 40-годишна жена с порезни рани.

Разследващите открили, че причинителят е 40-годишният брачен партньор на дамата. Пострадалата е закарана в болница. Раните й са обработени и тя е освободена за домашно лекуване. Извършителят е арестуван. Материалите по случая са докладвани на Районната прокуратура в Добрич. Работата по случая продължава.


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР