Току-що гледах по новините как Кирил Петков заяви, че води

...
Току-що гледах по новините как Кирил Петков заяви, че води
Коментари Харесай

Слави Трифонов: Кирил Петков говори неистини - той не е водил разговори с ИТН |

Току-що гледах по новините по какъв начин Кирил Петков съобщи, че води диалози с “Има подобен народ ”. Това не е правилно. Кирил Петков не е водил диалози нито с мен, нито с членове на управителни позиции в “Има подобен народ ”, твърди във Фейбук обява водачът на Има Такъв Народ Слави Трифонов. 

" Така че, няма да употребявам думата “лъжа ”, а ще кажа, че Кирил Петков приказва лъжи. Изводите оставям на вас. Освен това, “Има подобен народ ” не води предварителни диалози с нито една политическа мощ. Това не е израз на отвращение. Ние считаме, че откакто стане ясно по какъв начин е дал своя вот суверенът, ще бъде доста по-просто и разумно да се постъпи вярно точно в полза на суверена. ", написа Трифонов. 

Днес по време на формалното разкриване на акцията на " Продължаваме промяната " някогашният длъжностен министър на стопанската система Кирил Петков съобщи, че техни евентуални сътрудници са  " Демократична България " и " Изправи се, БГ! Ние идваме ", само че беседват и с членове на " ИТН " и Българска социалистическа партия. 

" Ще видите една доста диалогична политика, разбирам, че обединението ще бъде идващото ръководство ", сподели Петков. 

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР