ТОКИО (AP) — Членове на група мъже, които твърдят, че

...
ТОКИО (AP) — Членове на група мъже, които твърдят, че
Коментари Харесай

Мъже, които твърдят, че са били малтретирани от продуцент на японска момчешка банда, критикуват реакцията на компанията

ТОКИО (AP) — Членове на група мъже, които настояват, че са били полово измъчвани като момчета от японски развлекателен магнат, упрекват компанията зад абсурда, по-рано прочут като този на Джони, за престореност в връзките с жертвите.

Шимон Ишимару, който съставлява групата на жертвите, сподели, че доста от тях към момента не са получили обезщетение. Групата е поискала да се срещне с представители на компанията, само че това не се е случило, сподели той на конференция с други трима мъже, които споделиха, че са били жертви.

Ишимару е измежду стотиците мъже, които са се оповестили след предходната година, потвърждавайки, че са били полово измъчвани като младежи от продуцента на момчешка група Джони Китагава. Китагава, който умря през 2019 година, в никакъв случай не е бил упрекнат и остава мощен в развлекателната промишленост.

Компанията най-сетне призна дългогодишната корист от Китагава предходната година. Шефът на компанията се извини обществено през май. Японското държавно управление също на...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР