Тогава се разплаках вече.Но на нея ѝ се наложи да

...
Тогава се разплаках вече.Но на нея ѝ се наложи да
Коментари Харесай

Севдалина Арнаудова: Никога няма да забравя нощта на ареста и това, което причиниха на детето ми

Тогава се разплаках към този момент.

Но на нея ѝ се наложи да порасне бързо, още до момента в който влизаше полицията, аз трябваше да ѝ обясня какво се случва и какво ни следва, тя единствено ме слушаше и зададе един въпрос:

Много ли ни ненавиждат?

Тя знае какво работя, чува вести, към този момент чете сама, рови в интернет и се интересува.

Често се сеща за онази нощ, задава въпроси, става нападателна и напълно по детски желае да си отмъсти. В онази нощ беше написала писмо до Борисов, откакто ни пуснаха, му го даде, той го пази в кабинета си и постоянно дава отговор през него за какво една огромна част от обществените изказвания на “Продължаваме смяната ” (ПП) са подправени и за какво безспорна поддръжка към Политическа партия в невъзможна!

Заради това отговорът на въпроса дали ще ги осъждам – е да! Ще ги осъждам!

Семейството ми, родителите ми се пробват да не се връщат обратно, костваше им доста нерви и стрес.

Бойко Рашков си разреши да приказва лъжи, твърдеше, че сестра ми, която работи в Главна дирекция “Национална полиция ” много преди ГЕРБ да съществува, ни е предизвестила, че се готвят арестите ни и надали не е опорочила следствието.

Разпореди да ѝ бъде направена вътрешна инспекция, тормози я с всевъзможни административни похвати… Разбира се, инспекцията не доказа лъжата на Рашков, приключи без забележка към сестра ми, само че това не откри същата гласност. Случилото се се отрази на всичките ми близки, в този момент се пробват да не се връщат обратно, само че е невъзможно…

Вие виждате, че цялата акция на Политическа партия мина под знака на тези арести. И макар решенията на две правосъдни инстанции, че задържането е било нелегално и случайно, това не им пречи да лъжат.

Приятелите и околните ми ме поддържаха изцяло. Много от тях пристигнаха още през нощта пред дома ми. Но имаше и сътрудници, които се дистанцираха, уплашиха ги!
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР