Тогава, когато НАТО завоюва истински, а не чрез проксита, тогава

...
Тогава, когато НАТО завоюва истински, а не чрез проксита, тогава
Коментари Харесай

Валентин Вацев: Скоро САЩ ще поискат цялостна мобилизация срещу Русия

Тогава, когато НАТО завоюва същински, а не посредством проксита, тогава българските натовци ще бъдат първи. Те мечтаят за момента, когато ще има официални условия да се изпратят на фронта законни въоръжени сили на България. Така че тази възможност по никакъв начин не е измислена, а резултат от спокоен, здравомислещ разбор на геополитическата обстановка, в която е България.

Това сподели Валентин Вацев в

Според анализатора пусковият механизъм на огромните промени в България ще пристигна след тази война в Украйна, на която сме на крачка от присъединяване. Българският политически хайлайф към този момент води война. Той прави подготвителните придвижвания за присъединяване във война, с единствената цел да се харесат на който би трябвало. Няма такава скотщина и злочинство, която българският хайлайф да не е кадърен да извърши, с цел да бъде на страната на спечелилите.

По отношение на вътрешнополитическата ситация у нас Вацев е на мнение, че сред българското общество и българския политически живот има линия от изгорена земя.

„ Продължаваме Промяната “ не е нито лява, нито дясна партия, а е следващата самодейност на някой служител от американското посолство, която ще свърши по нормалния път, след съответните вреди по българския народен интерес.

Запитан ще успее ли американското посолство да сглоби държавно управление след тези избори, Вацев дава отговор по този начин: " Не. Трябва обаче да им се признае, че умеят да сглобяват. Първо потеглят с минималистични упования, само че когато би трябвало, извиват и ръце. Този път, в случай че съумеят да съберат на едно място ГЕРБ и ПП/ДБ, ще се получи нещо слепено с плюнка, което няма да издържи повече от 3 месеца. Материалът, който те би трябвало да съберат съдружно, съвсем не се поддава. Това не са партии, а мощно стимулирани клики. "

Според Вацев с България в Държавния департамент се занимават не повече от двама индивида - " Няма нито интерес, нито схващане за спецификата на страната ни. "

" Помня времето, когато Америка осъществяваше своите филантропични бомбардировки над Югославия. Тогава в нашия парламент към момента можеше да се спори по същност. Някои от ляво, дали не беше Янаки Стоилов, стартира полемика дали поддръжката ни е вярна. Спориха близо цялостен час и най-после един седесар се изправи на трибуната и сподели: „ Не е значимо кой е крив и кой е прав. Важното е, че за първи път сме на страната на по-силните. “
Няма такава скотщина и злочинство, която българският хайлайф да не е кадърен да извърши, с цел да бъде на страната на спечелилите ", счита Вацев.

Русия и Китай вършат огромната поръчка за идващия хегемонен вид, акцентира анализаторът.

 

И дава отговор на мненията, че Путин става васал на Китай и Русия ще бъде претопена:
" В някакво далечно бъдеще може да стане. Теоретично това е оттатък хоризонта на бъдещето. В Пекин доста добре схващат, че ги чака жестока, безкомпромисна война, която ще бъде по-жестока от украинската. До две години и половина, най-вече до три, Съединени американски щати ще стартират да вземат решение въпроса с Тайван. На този стадий Китай няма боен капацитет да противостои на Америка. Това се трансформира коренно, когато Русия стане боен сътрудник на Китай.

Малко хора го знаят, че в Китай има едно обстойно ракетно поле. Оттам следва да се изстрелват стратегически нуклеарни ракети. Това поле е близо до китайско-руската граница и влиза напълно под чадъра на съветската противоракетна защита. В момента Русия дава отговор за сигурността на главното ядро на китайските стратегически ракети. Това по никакъв начин не е инцидентно. Китай не може води война за Тайван без Русия, а те са сигурни, че ще би трябвало да я водят. Тази особена атмосфера на другарство с Китай приказва индиректно, че в Пекин схващат, че би трябвало да водят война и че няма да могат сами. "
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР