Тодор Янчев е отказал да се завърне в ЦСКА, пише

...
Тодор Янчев е отказал да се завърне в ЦСКА, пише
Коментари Харесай

Тодор Янчев отказал оферта от ЦСКА съвсем скоро

Тодор Янчев е отказал да се завърне в ЦСКА, написа " Тема Спорт ". Бившият халф е получил предложение да стартира работа на " Армията " преди към месец. Той е бил поканен в детско-юношеската школа на " алените ".

46-годишният Янчев обаче е отклонил предлагането за треньор на гениите. Аргументите му са били, че желае да се развива в специалността и държи да бъде старшия на внушителен отбор. Именно като подобен ще продължи кариерата си някогашният капитан на ЦСКА.

В началото на декември той бе показан като нов ментор на втородивизионния Спортист (Своге). Янчев обаче се задържа единствено няколко дни на поста. Тошко бе поканен да води втория тим на ФК ЦСКА 1948, който също се състезава във Втора лига.

След това обаче предлагането бе усъвършенствано и в последна сметка Янчев бе показан за старши треньор на първия тим на столичани.

Така Тодор Янчев още веднъж се събра със Стойчо Младенов - действен шеф на ФК ЦСКА 1948, на който бе асистент на " Армията ". Двамата бяха в Борисовата гради до март тази година, след което подадоха оставки.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР