Тодор Неделев се възстановява добре. Той обаче не помни нищо

...
Тодор Неделев се възстановява добре. Той обаче не помни нищо
Коментари Харесай

Тодор Неделев не помни нищо след мелето

Тодор Неделев се възвръща добре. Той обаче не помни нищо след удара.

Това описа пресаташето на БФС Виктор Игнатов за " Здравей, България " по Нова тв във връзка лекуването на българския национал след тежка злополука в Тбилиси в петък вечерта. Тогава тимът ни попадна в пътен случай и Неделев бе ранен в главата, поради което се наложи да бъде незабавно опериран.

Според Игнатов лекарят, оперирал Тодор, не се ангажира с точни прогнози, само че в случай че проучванията са положителни, до 3-4 дни ще е изписан от болница и настанен в хотел. Вероятно до 10-15 дни ще се върне в България.

При Неделев в Тбилиси ще останат приятелката му и доктора на националния тим.

" От посолството ни в Грузия ни оказаха цялостна поддръжка. Ударът беше доста мощен - призрачен сън! Все отново тимът излезе и игра мъжки. В петък всичко стана за секунди. Полицейската кола се движеше бързо, нямаше инфо, че начело има злополука. Първият автобус приплъзна и съумя да спре, само че вторият водач зави наляво и ни удари там, където седеше Тодор. Ако ударът беше преден, можеше да стане доста ужасно. Трафикът в Грузия е огромен, кара се, без доста да се съблюдават разпоредбите ", изясни пресаташето на БФС.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР