Тодор Неделев отново няма да може да се завърне в

...
Тодор Неделев отново няма да може да се завърне в
Коментари Харесай

Тодор Неделев пропуска две контроли на Ботев

Тодор Неделев още веднъж няма да може да се завърне в игра за Ботев (Пловдив). Националът получи травма в старта на подготовката в Дубай. Той е минал проучване на скенер, което е посочило, че ще би трябвало да отмора към седмица.

Така Неделев няма да играе през днешния ден против ФК Рига, както и в идващия спаринг с Урал Екатеринбург (25 януари, сряда). Лидерът на канартчетата може да се завърне в игра вероятно в последната контрола против съветския гранд Спартак (Москва).

Мачът е на 27 януари (петък). Както е известно, Неделев не е играл от лятото, когато след злополука с автобуса на националите в Тбилиси претърспя интервенция на главата.

Той пропуща първата инспекция у нас - разгрома с 8:0 над Гигант (Съединение).

Спарингът с ФК Рига пък ще е в нетрадиционен формат. От лагера на Ботев (Пловдив) разгласи, че дуелът в Дубай ще е в 4 елементи по 30 минути или общо 2 часа игрово време. Новият треньор Бруно Балтазар ще дозира играчите по равно време.

ФК Рига направи доста мощна акция в латвийската Вирслига, като борбата беше до последния кръг. Тимът позволи загуба с 0:1 като хазаин на РФС, което направи тима на Валмиера първенец. ФК Рига е млад клуб - основан през 2015-а след сливането на два основани в Рига тима - ФК Карамба и Динамо Рига.

През 2018 година бе назначен за треньор украинецът Виктор Скрипник, който съумя да завоюва две трофеи - 2018, 2019 и Купата на Латвия през 2018 година През есента Рига доближи до 3-ти квалификационен кръг на Лигата на конференциите, където отпадна от състава на Жил Висенте.
 Първата контрола на Ботев (Пловдив) ще бъде от четири полувремена по 30 минути
Първата контрола на Ботев (Пловдив) ще бъде от четири полувремена по 30 минути

Двубоят е плануван за събота (21 януари) от 14:00 часа българско време
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР