Тодор Михайлов Петров, известен като Тошко Тобушара, е удавилият се

...
Тодор Михайлов Петров, известен като Тошко Тобушара, е удавилият се
Коментари Харесай

​Ето кой е удавилият се във водите на река Дунав край Оряхово /снимки/

Тодор Михайлов Петров, прочут като Тошко Тобушара, е удавилият се риболовец във водите на река Дунав край Оряхово, научи осведомителна организация BulNews.bg.
Тялото на мъжа, който през вчерашния ден се удави, откакто падна в реката от лодката си, продължава да се търси. Появи се информация, че то към този момент е открито под пристанището в Оряхово, само че тя към момента не е доказана публично.
Припомняме, че случаят е станал през вчерашния ден към 16.40 часа, като Тошко бил влезнал в реката с лодка на лов. По думите на локални хора той е бягал от катер на проверяващи, когато е паднал от лодката си. Бившата му жена обаче отхвърли това, а също и, че е бракониерствал.
Тя описа, че Тошко е бил диабетик и е пиел хапчета за кръвно, които през вчерашния ден не бил приел. От риболовците, които са очевидци на случая, тя научила, че му е прилошало, заклатушкал се е и е паднал в дълбоките води на реката. Хората незабавно се обадили на тел. 112 и алармирали за трагичната преживелица. Минути по-късно лодката към този момент била на брега, риболовците изключили мотора и почнали да търсят тялото на удавника, от който и досега няма диря.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР