Тодор Давидов бе арестуван миналия септември след сигнал на заможния

...
Тодор Давидов бе арестуван миналия септември след сигнал на заможния
Коментари Харесай

Най-Накрая! Гринго На Софка Си Призна За Рекета! Ето Каква Присъда Ще Получи!

Тодор Давидов бе задържан предишния септември след сигнал на заможния търговец Асен Атанасов, прочут ката Акиф. Той твърди пред ченгетата, че е бил изнудван от непознати. Задържани са Грингои аверът му Стефан Сливков. Двамата го изнудват за 50 хиляди лв. в брой, като заплашват да очистят него и фамилията му, в случай че не подготви парите. Принудата и опасността за ликвидиране против търговеца на контейнери са осъществени в интервал от 18 септември до 23 септември, предходната година. Според прокурорите Гринго е бил съизвършител на причинителя Стефан. Той намерил симкарти и телефони и подучил Сливков по какъв начин да води договарянията за парите.

Сливков продължава да упорства в ареста и към този момент остава зад решетките. Гринго няма никакво желание да се задържи дълго в зандана. Затова и по съвет на скъпотлатения си юрист Марин Марковски склонява глава и се съгласява на договорка с прокуратурата. Така Давидов получава 10 месеца отнемане от независимост, като към този момент е излежал съвсем 6 от тях.

Певицата Софи Маринова бе неразделно до него в тежкия за връзката им миг.
„ Те на убийци ни направиха, а ние сме единствено музиканти “ – разяснява разтреперана в правосъдната зала гласовитата ромка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР