Тодор Башиянов, изгоненият от Слави Трифонов актьор вече има нова

...
Тодор Башиянов, изгоненият от Слави Трифонов актьор вече има нова
Коментари Харесай

Тодор Башиянов заби репортерка от Нова

Тодор Башиянов, изгоненият от Слави Трифонов артист към този момент има нова пристрастеност, вместо малкия екран. От няколко месеца той е дружно с репортерката на Нова телевизия Рада Богданова, научи HotArena .

Чаровницата, която от дълги години е на стаж в Нова телевизия се срещнала с артиста около обща компания. Двойката към момента не живее дружно, само че към този момент обмислят тази стъпка, написа „ България през днешния ден ”.

Рада е известна като някогашна водеща на „ Събуди се ”, който водеше с Антон Андонов сред 2013 и 2014 година. Скоро по-късно обаче се върна към репортажите и позицията си на кореспондент на Нова, където очевидно се усеща добре.

Това не е първа сериозна връзка за журналистката–тя имаше брак със собствен сътрудник, само че връзката им не устоя и те се разделиха.

Междувременно Тодор Башиянов бе една от звездите в шоуто на Слави, само че Дългия по никакъв начин не му беше почитател. Въпреки че феновете се забавляваха с неговите превъплъщения и скечовете му, Слави непрекъснато го прекъсваше, правеше му забележки и проваляше функциите му.

Талантливият артист в последна сметка не устоя и в края на предишния сезон подаде оставка. Затова и от този сезон, екипът на Дългия незабавно си търси нов артист.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР