Точно според очакванията, компанията Oppo проведе специално мероприятие в Париж,

...
Точно според очакванията, компанията Oppo проведе специално мероприятие в Париж,
Коментари Харесай

Официален анонс на смартфона Oppo Find X

Точно съгласно упованията, компанията Oppo организира особено мероприятие в Париж, на което анонсира своя нов флагмански смарт телефон Oppo Find X. Устройството с неспокойствие се очакваше от потребителите и не излъга упованията.
Телефонът е оборудван с 6,4-инчов закривен към страничните ръбове екран с резолюция 2340х1080 пиксела и съответствие на страните 19,5:9. Екранът заема 92,95% от предния панел, а съгласно други данни – 93,8%. Числото не е толкоз значимо. По забавното е, че всички рамки към екрана са напълно тънки, а разрез няма . За постигането на този впечатляващ резултат Oppo е сложил предната и главната камери в преносимата горна част на корпуса. Блокът с камерите излиза автоматизирано при пускане на приложението „Камера“ единствено за 0,5 секунди. Говорителят за диалози също е подложен на преносимата част.



Новият телефон няма скенер за пръстови отпечатъци и за отключване на устройството се употребява технология за 3D различаване на лицето, Лицевият скенер е доста бърз и прецизен.



Oppo Find X употребява с топ-чипа Qualcomm Snapdragon 845 и разполага с 8 GB оперативна памет плюс до 256 GB флаш диск. Основната камера е двойна със датчици с резолюция 16 и 20 мегапиксела (нищо не бе казано за 5х оптичното увеличение). Предната камера е с резолюция 20 МР. Налични са USB Type-C порт и 3730 mAh батерия с фирменото бързо зареждане VOOC. Използва се операционната система Оценка за съвместимост Android 8.1 Oreo, надградена до Color OS.

В Китай продажбите стартират през днешния ден, а цената още не оповестена.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР