„Точно преди година бях на интервю за стажантската програма на

...
„Точно преди година бях на интервю за стажантската програма на
Коментари Харесай

Признание за успех: За избора да бъдеш част от екипа на bTV Новините

„ Точно преди година бях на изявление за стажантската стратегия на bTV. Избрах мястото, тъй като знаех, че ще работя единствено с експерти и всяка секунда ще си коства. Тази премия е извънредно скъпа, тъй като идва от сътрудниците “, означи репортерът Бесте Сабри, която беше отличена с премия за работата си.

Снимка: btvnovinite.bg

По мотив това, че bTV Новините навършиха 21 години, нюзрумът избра най-хубавите кореспондент, продуцент, сътрудник, оператор и монтажист всред сътрудниците си.

„ Всичко зависи от историята, която се споделя. Последното събитие, което отразихме с Мария Цънцарова и за което най-вероятно сътрудниците са дали своят вот за мен тази година, беше от реанимацията на Военна болница “, означи операторът на годината – Добромир Иванов.

Снимка: btvnovinite.bg

А за монтажиста на годината Калояна Климентова предизвикването е огромно. „ Знам какво са претърпели хората, с цел да снимат една история и не мога да си разреша нито една неточност “, означи тя.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Около 8 месеца към този момент съм продуцент и по тази причина бях сюрпризиран от тази премия. Ще не преставам да се изучавам с всички останали “, уточни и продуцентът на годината Росен Цветков. „ Независимо какво се трансформира през годините, тук съумяваме да се усещаме по най-хубавия метод и да работим дружно като екип “, добави той.

Снимка: btvnovinite.bg

„ Екипът ни в Благоевград е извънредно добър “, похвали се и награденият сътрудник Ирина Жерева.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР