Точно преди две години Хейли Болдуин Хейли Бийбър. Супермоделът каза

...
Точно преди две години Хейли Болдуин Хейли Бийбър. Супермоделът каза
Коментари Харесай

Хейли и Джъстин Бийбър празнуват годишнина - slava.bg

Точно преди две години Хейли Болдуин Хейли Бийбър. Супермоделът сподели заветното „ Да “ на своя обичан Джъстин Бийбър в ден, който и двамата ще запомнят.

Двойката изненада света, когато се ожени на скромна гала в съда на Ню Йорк през 2018 година. Сватбата пристигна единствено два месеца, откакто Джъстин предложи на Хейли по време на почивката им на Бахамите. Само година по-късно двамата подвигнаха звездна гала, на която участваха най-близките им хора, а роклята на Хейли беше прелестна.

Съпрузите избраха Калифорния като място за сватбата, а воалът на булката беше голям и изписан с думите „ Докато гибелта ни раздели “. За да означи специфичния ден, семейство Бийбър разгласява няколко фотоси от церемонията и известия, които ще разтопят сърцето на всеки почитател.

„ Преди една година ние направихме най-хубавата женитба. Иска ми се да преживея този ден още веднъж и още веднъж “, написа Хейли под обявата. Джъстин беше по-красноречив и съобщи, че е най-големият късметлия по тази причина, че може да се назова брачен партньор на Хейли. „ Ти ме учиш на толкоз доста неща и ме превръщаш в по-добър мъж “, декларира изпълнителят.

Той добавя, че ще направи всичко допустимо, с цел да може брачната половинка му да реализира фантазиите си. „ Обещавам постоянно да те слагам преди всичко, да бъда толерантен и благ. Честита годишнина, красиво момиче “. Само преди няколко седмици двойката отпразнува и годишнина от първата си женитба.

Според източник, двамата са прекарали извънредно занимателен ден. Те са избрали да си починат, да хапнат сандвичи и да си създадат пикник в задния двор. „ В последно време са много заети и бяха удовлетворени, че откриха свободно време единствено за себе си “. Втората гала на семейство Бийбър беше изпълнена със звездни посетители, измежду които бяха Крис, Кендъл и Кайли Дженър, Джейдън Смит, Камила Мороне и други.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР