Точно когато си помислихте, че риалитита не могат да ударят

...
Точно когато си помислихте, че риалитита не могат да ударят
Коментари Харесай

Риалити: 12-годишна прави ДНК тест в пряк ефир, за да разбере кой, пастрок или брат, е бащата на бебето ѝ

Точно когато си помислихте, че риалитита не могат да ударят дъното, ново шоу в Украйна удари нови висоти, или по-скоро дълбини. 12-годишната Таня е забременяла когато е била едвам на 11 години. Бащата е нейният пастрок или един от нейните двама братя. Тя ще си направи ДНК-тест онлайн в ефир в студиото, с цел да се откри кой е другият родител на детето ѝ. Момичето, което към този момент е било пред камера, твърди, че нейната 5-седмична щерка Диана е на 18-годишен комшия. Но ДНК-тест сподели, че той не е бащата, само че може да прекара до 10 години в пандиза за секс с малолетна. Момичето, което в този момент е на 12 години, разкри, че е станала жертва на секс офанзива от страна на родственик. Шоуто сега прави ДНК-тест на пастрока ѝ Иван Еремин, който е на над 30 години, брат ѝ, Володя на 15 години и полубрат ѝ, който е на 17 години.

Те всичките отхвърлят да са татко на бебето. Шоуто „ Това визира всички “ ще бъде излъчено по-късно тази седмица, макар, че към този момент момичето не желае да взе участие. „ Нямаше да дойда тук, в случай че имах нещо общо с бременността на доведената ми щерка. Готов съм да се подложа на ДНК-тест и да потвърдя, че аз не съм бащата на това дете. Не се опасявам от нищо. Не желая да пребивавам по този начин, хората да ме сочат с пръст, да сочат жена ми. Никога не съм имал нищо общо с Таня. Дори не мога и да си го помисля “, споделя пастрокът.

Психолози показаха към този момент мощната си угриженост от това, че ужасът на момичето е получил необятна гласност. Критици настояха момичето да бъде считано за жертва на многократни изнасилвания.

Психологът Влада Березянская, която беседва с момичето в границите на шоуто, сподели: „ Това момиче… просто се опасява. Тя е в меланхолия. Таня е дете, тя не е отговорна за нищо “.

Майката на Тания, 31-годишната Ана Лучишин, която има шест деца, е упреквана за това, че е предиздвикала нежното дете да мине през съда на малкия екран на фона на съмненията, че тя получава за това солидни пари. Сега тя оказва помощ на щерка си сама да отгледа своето дете. То е родено посредством цезарово сечение на 17 септември. На екрана обаче тя окуражава дъщеря си да дава отговор на много интимни въпроси.

Полицията е почнала следствие по случая, само че към този момент не е спряла излъчването на шоуто.

На собствен ред водещият Андрей Данилевич от Интер ТВ твърди, че просто желае да разбере истината. „ Момичето, което е забременяло на 11, във всеки случай е жертва на безконтролно отношение на възрастен и операции. Сега съвсем всички мъже в град Борислав, които са ходили на посетители на фамилията, са под съмнение, в това число и пастрока на момичето и нейните братя “, споделя той.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР