Точно 111 години след официалното регистриране като интелектуална собственост от

...
Точно 111 години след официалното регистриране като интелектуална собственост от
Коментари Харесай

Rolls-Royce промени Spirit of Ecstasy в името на аеродинамиката

Точно 111 години след формалното вписване като интелектуална благосъстоятелност от страната на Rolls-Royce, през днешния ден именитата компания показа новата интерпретация на емблемата си Духът на екстаза (Spirit of Ecstasy), създадена с концепцията за електрическото бъдеще на марката.

От Rolls-Royce споделят, че емблематичната статуетка е преосмислена с концепцията за това по какъв начин ще се интегрира тя в предната част на първия в историята на марката напълно електрически модел , който ще бъде най-аеродинамичната кола в цялата история на марката.

Сред главните цели е било постигането на допустимо най-хубавата обтекаемост, като под внимание са били взети и такива незначителни на пръв взор за цялостното показване детайли, като Spirit of Ecstasy.

От Rolls-Royce разясняват, че новият Spirit of Ecstasy- 82.73 мм, е с по-динамична стойка и по-нисък спрямо настоящата си версия, която е с височина от 100.1 мм, като в името на усъвършенстваната обтекаемост е изменена и формата на емблематичната тога. Променена също по този начин е и позицията на краката, като те към този момент не са един до различен.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР