„Точните” и „Зелените” вече возят с 20% по-скъпоРедовните ползватели на

...
„Точните” и „Зелените” вече возят с 20% по-скъпоРедовните ползватели на
Коментари Харесай

Кои таксита в Русе продължават да возят на старите цени

„ Точните” и „ Зелените” към този момент возят с 20% по-скъпо

Редовните ползватели на таксиметрови услуги в Русе несъмнено към този момент са забелязали, че цените на някои от компаниите са сензитивно нараснали. С 20% нагоре возят колите от по този начин наречената еко вълна – „ Точните” и „ Зелените”, които употребяват електродвигатели.

Проверка на открива, че дневната им цена от 0,89 лева е скочила на 1,05 лв; нощната от 0,99 на 1,20 лв; началната – от 2,00 на 2,40 лева Престоят към този момент е 0,30 лева на минута.

Като претекст се, консумативите и аварийните елементи.

В същото време три таксиметрови компании в града – „ Миланов”, Такси 6” и „ Юнион” не престават да возят на старите цени. „ Смятам, че 20 % е прекомерно висок скок на цената. Това би понижило клиентите ни с най-малко 40 %. Пазарът не е подготвен, по тази причина към този момент се въздържаме поради понижението на потреблението. Освен това, в случай че ще подвигаме цената, то наложително би трябвало да е обвързана с възстановяване на качеството на услугата. Нашите коли към този момент могат да се поръчват с изключение на през централа, през мобилно приложение на телефона и с ПОС терминал. Клиентите на трансферните ни транспорти до Букурещ, Варна и София получават гратис минерална вода в колата. Предвиждаме през летните месеци на този бонус да се радват всички клиенти на фирмата”, сподели мениджърът на „ Миланов такси” Теодор Миланов.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР