То премина по булевард Батенберг, Цар Освободител, парламента, Дондуков и

...
То премина по булевард Батенберг, Цар Освободител, парламента, Дондуков и
Коментари Харесай

Каракачанов натиска за втора ядрена централа под прозорците на властта

То мина по бул. " Батенберг ", " Цар Освободител ", Народното събрание, " Дондуков " и приключи пред Министерския съвет. Под прозорците на властта бяха изгорени сметки за ток.

" Това, което желаеме да кажем е, че не се оправят с проблемите в България. те са свързани с повишение на цените, освен на електрическата енергия, газ и всички останали енергийни артикули, а повишение на цените на всички артикули, в това число и във всички магазини и всички артикули. Инфлацията е голяма, държавното управление не взема никакви ограничения. Говорят се единствено едни празни приказки, едни слова единствено да замажат очите на хората, а действително няма никакви ограничения нито за поддръжка на българските жители, нито за поддръжка на българския бизнес ", съобщи Юлиан Ангелов - основен секретар на Вътрешна македонска революционна организация.

" Ние предлагаме две елементарни ограничения. Едното е прекъсване на евтиния български ток на открито, т.е. пласиране на тока от АЕЦ на открито. И второто нещо, което е доста простичко - да сложим мораториум на заплащанията на зелените квоти, квотите, които подвигат неимоверно доста цената от ТЕЦ-овете, тъй като " зелената договорка " би трябвало да остане малко на пауза ", съобщи Александър Сиди - съпредседател на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР