Тленните останки на стрелец от военновъздушните сили на САЩ бяха

...
Тленните останки на стрелец от военновъздушните сили на САЩ бяха
Коментари Харесай

Изчезнал летец от САЩ е установен преди 79 години, след като бомбардировачът „Queen Marlene“ беше свален във Франция

Тленните остатъци на стрелец от военновъздушните сили на Съединени американски щати бяха открити съвсем осем десетилетия, откакто тежкият бомбардировач, в който той летеше, беше свален над Франция по време на Втората международна война, споделиха военни чиновници в понеделник.

Щабният сержант. 21-годишният Франклин П. Хол от Лийсбърг, Флорида, е разпознат през юли от учени, които са употребявали антропологичен и ДНК разбор, заяви Агенцията за счетоводство на защитата POW/MIA в известие за медиите.

Хол е назначен на 66-та бомбардировъчна ескадрила, 44-та бомбардировъчна група (тежка) на Европейския спектакъл през януари 1944 година, споделиха публични лица. Летецът беше левият стрелец на кръста на B-24D Liberator, наименуван " Queen Marlene ", когато беше нападнат от немските военновъздушни сили покрай Équennes-Éramecourt, Франция.

за 1543 изчезнали бойци от Втората международна война от началото на работата си през 1973 година Правителствените данни демонстрират, че 72 135 бойци от Втората международна война все...

Прочетете целия текст »
Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР