Тийнейджърския живот и купоните из нощните заведения не са чужди

...
Тийнейджърския живот и купоните из нощните заведения не са чужди
Коментари Харесай

Щерката на Румен Радев се гушка с чалга звезда СНИМКА

Тийнейджърския живот и купоните из нощните заведения не са непознати даже на президентската щерка Дарина Радева. Наследницата на Румен Радев даже се снима в прегръдките на фолк артиста Галин, на който наподобява е почитателка.

Кадрите бяха споделени от самата Дарина в обществените мрежи. На фотосите се вижда, че тийнейджърката е във екстаз от обстоятелството, че се е срещнала с фолк идола. Той даже повърхностно я прегръща, до момента в който двамата се усмихват пред камерите.

Това не е първото посещаване на Дарина в нощен клуб, където постоянно върви с другари и съученици. Тя е посещавала и наргиле питейните заведения, където опитва наргилета, дружно с другари.

Ученичката очевидно не се тормози от строгостта на татко си, само че осведомени разкриват, че сходна независимост й е разрешена единствено през ваканциите, написа " България през днешния ден "

Иначе нищо младежко не остава непознато за момичето, което предходната година даже посети морето с другари, като кръстосваха страната с каравана. Дарина Радева се старае да стои надалеч от светската суетност, която съпътства привилегиите на първото семейство и нито употребява защита от НСО, нито се вози в държавна лимузина.

Точно противоположното — момичето постоянно може да бъде забелязано в градския превоз дружно с другари, а близки до фамилията й издават, че тя и брат й изобщо не са капризни.

И двете деца били доста умни и ученолюбиви, а също така взимали интензивно присъединяване в светските събития, проведени от първата двойка, само че се стараели да останат незабелязани измежду тълпата. Дарина е в чудесни връзки и с мащехата си Деси Радева. Тя даже носи заета от нея рокля по време на визитата на папата в България.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР