Тийнейджърските години са времето, в което имаме куп идоли, които

...
Тийнейджърските години са времето, в което имаме куп идоли, които
Коментари Харесай

Разделените тийнейджърски двойки, които обичахме

Тийнейджърските години са времето, в което имаме куп идоли, които следим съвсем непрекъснато и чиито плакати сме облепили по стените на детската си стая. Всяко събитие в техния живот директно ни вълнува и всичко се следи под лупа, изключително когато става дума за гаджета и връзки, написа каналът на Цветелинка Цветанова във vbox7. Е, в този момент, от гледната точка на възрастни, това към този момент ни се коства смешно, само че когато си на 13 години и твоят celebrity crush е някой от братята Джонас (например) всичко наподобява доста по-важно.

Ето и някои от най-популярните някогашни тийн двойки, по които всички младежи полудяваха:

Джъстин Бийбър и Селена Гомес

Селена Гомес и Джъстин Бийбър се срещат, когато той е на 16 година, а тя на 18 година през 2011 година преди концерт на изпълнителя. Двамата бързо се трансформират в любимци на аудиторията, която даже ги назовава Джелена (от Джъстин и Селена). Връзката посред им продължава едвам година, а по-късно се разделят. Това обаче не е краят на историята и през годините се събират и още веднъж разделят на някого пъти и по този начин до 2015 година, когато публично афишират края на връзката си. През 2017 година двамата още веднъж се събират за малко, с цел да сложат същинския завършек на връзката си няколко месеца по-късно, след който всеки продължи по своя път. Връзката им ражда някои от най-големите музикални шлагери на звездите като " The Heart Wants What It Wants ", " I Want You To Know ", " Same Old Love " и други на Селена и " Sorry ", " Love Yourself ", " What Do You Mean? " и още на Джъстин.

Зейн Малик и Пери Едуардс

Зейн Малик бе част от пердах бандата One direction, до момента в който Пери е член на момичешката група Little mix. И двете групи изгряха от формата X-factor, и точно това ги направи толкоз симпатични на огромна част от подрастващите. Те се срещат през 2011 година, когато групата на Пери се състезава в музикалния формат. Двамата анонсираха връзката си през 2012 година и бяха " couple goals " за всеки 14-годишен – непрекъснато бяха дружно, той си направи татуировка, с цел да запечата любовта си към Пери, взеха си куче и се сгодиха. Тази сантиментална приказка продължи до 2015 година, когато Зейн напусна One direction, а малко по-късно двамата с Пери се разделиха. Раздялата бе изключително мъчителна за Пери, която посвети не изключително другарска ария на Зейн - Shout Out to my Ex.

Джо Джонас и Тейлър Суифт

Това е една от най-краткотрайните звездни двойки, само че това не пречи да се запечата в съзнанието ни. Джо Джонас и Тейлър Суифт бяха двойка едвам няколко месеца, когато и двамата бяха младежи, даже участваха на премиите за видео музика на MTV през 2008 година като двойка. Едва няколко месеца по-късно обаче Джо Джонас се раздели със Суифт в 27-секундно телефонно позвъняване, по думи на певицата. 10 години по-късно някогашната двойка към този момент е заровила томахавката и двамата още веднъж са другари, а брачната половинка на Джо - Софи Търнър е огромен почитател на Тейлър.

Зак Ефрон и Ванеса Хъджинс

Зак Ефрон и Ванеса Хъджинс се срещат по време на прослушването си за High School Musical. Кадри от прослушването бяха споделени преди време от Disney, тъй че всеки може да види първичната им химия. Именно към снимането на тийн кино лентата двамата съумяват да се опознаят и да се харесат. Те стартират да излизат през 2005 година, само че връзката им става обществено притежание през 2006 година След 5 годишна връзка, в която двамата пораснаха дружно, посещаваха кино министър председатели, турнета, NBA мачове, те се разделиха през 2010 година

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР