Тийнейджърка разказа как непознат ѝ сплескал лицето с бутилка в

...
Тийнейджърка разказа как непознат ѝ сплескал лицето с бутилка в
Коментари Харесай

Шокиращи СНИМКИ : Изрод сплеска с бутилка лицето на прелестна блондинка, не му дала да бръкне в най-милото ѝ

Тийнейджърка описа по какъв начин чужд ѝ сплескал лицето с бутилка в нощен клуб в шведския град Малмьо, откакто той я е опипал в зоната на чатала, а тя го е отблъснала. 19-годишната Софи Йохансон описа пред шведска медия, че в никакъв случай преди не е срещала този мъж. По думите ѝ, до момента в който тя танцувала на дансинга в клуба, тя внезапно почувствала мъжка ръка по дупето си и сред краката си. След като шока попреминал, тя се обърнала и блъснала нападателя, с цел да спре. Той обаче ѝ отвърнал, като я блъснал в лицето със стъклена бутилка.

 Attacked: Shocking image of Sophie Johansson, 19, after she was bottled by a mystery man after she rebuffed him for groping her in a nightclub in Malmo, Sweden

Тя показа в обществени медии шокиращи фотоси на разрушеното си лице, покрито цялото в кръв. Атаката е станала през предишните почивни дни.

Йохансон споделя, че е купонясвала в клуб Бабел в събота вечерта, когато усетила, че някой ѝ дърпа дамската чанта. Тя се обърнала и застанала лице в лице с чужд мъж.

 No witnesses: Police have been forced to shelve the investigation due to lack of evidence to help identify the attacker

„ Обърнах се и почувствах неговата ръка на дупето си и сред краката си “, сподели тя пред Aftonbladet.

След като отблъснала мъжа, който бил висок към 1.80. метра и на двадесет и нещо години с тъмна коса, той я блъснал в лицето с пестник. За да избегне ескалация на обстановката, Йохансон и приятелката ѝ желали да си тръгнат и тръгнали към входа, само че тя била застигната от мъжа, който ѝ нанесъл мощен удар по лицето със стъклена бутилка. Ударът бил толкоз мощен, че бутилката се счупила. „ Мислих, че е течност от бутилката, само че приятелката ми сподели, че това е моята кръв, която се стича по лицето ми. Изпаднах в потрес “, споделя тя пред вестника.

Йохансон незабавно отишла в болница, с цел да я закърпят.

За страдание, полицията в Малмьо прекратила следствието единствено няколко дни след офанзивата заради липса на доказателства.

Превод и редакция: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР