Тийнейджърите, които нападнаха и ограбиха пощальон в Първомай, се споразумяха

...
Тийнейджърите, които нападнаха и ограбиха пощальон в Първомай, се споразумяха
Коментари Харесай

Пробация за учениците, които ограбиха пощальон в Първомай

Тийнейджърите, които нападнаха и ограбиха куриер в Първомай, се споразумяха с прокуратурата за наказването си. 17-годишният Атанас и 16-годишният Николай са признали виновността си и ще бъдат осъдени с пробация.

За по-големият тя ще е за период от една година, като ще се подписва пред пробационен чиновник два пъти седмично. Наказанието за втория гамен пък ще е с дълготрайност от 9 месеца.  

57-годишният чиновник на " Български пощи " бе атакуван на 8 юни тази година, до момента в който раздавал пенсии на възрастни хора в кв. " Любеново ". Той носел парите в кожена чанта. След излизането му от една от къщите бил пресрещнат от двамата младежи. Единият от тях хвърлил върху него чаршаф, а другият издърпал чантата, в която имало 3350 лв., предопределени за погашение на пенсии. След това двамата младежи избягали и скрили парите в изоставена сграда в града. Обирджиите бяха арестувани няколко часа по-късно. Парите бяха открити, като от тях липсваха единствено 71 лв., оповестява Марица. В открадната чанта имало и вестници, които пощальонът разнасял. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР